MENU

Dommernes Aften 2018 : En aften i dommernes tegn

De Sjællandske dommere, udviklere og vejledere mødtes onsdag aften til en aften med hæder, underholdning og dejlig mad. Da Dommernes aften 2018 løb af stablen


Onsdagens arrangement bød på masser af snak, god mad, glade dommere, vejledere og udviklere samt et tankevækkende oplæg af Kim Boye – ”Den mentale kriger”.  

Fra det øjeblik dommerne trådte ind var der god stemning og masser af smalltalk dommerne imellem, og der blev hilst både på velkendte og nye ansigter. 

Uddeling af nåle og emblemer
Efter den indledende spisning, og kåring af årets dommer 2018, var det tid til at dommerne skulle hædres med overrækkelse af nåle og emblemer, til varme bifald når de blev kaldt op på scenen.

Dommere, udviklere og vejledere blev kaldt op på scenen og fik en tak fra DBU Sjællands bestyrelse og et emblem eller en plakette med hjem. Da dommerne gik op på scenen og modtog deres ting, var det med et smil på læben og med en god stemning.

Nyt tiltag i 2018
Dommernes Aften var på mange måder som tidligere år. Men dette års Dommernes Aften var en smule anderledes. Der var nemlig kommet en ny ”aktivitet” til arrangementet. Det var spillet og quiz appen Kahoot, der dannede rammer for en sjov og lærerig quiz for de tilstedeværende personer. Quizzen gik flydende og snakken om det rigtige svar og udfordringen med hurtighed, var særdeles hyggelig og lærerig.

Lærerigt oplæg fra: Den Mentale Kriger
Aftenens underholdning stod Kim Boye, Den Mentale Kriger, for. Oplægget, der varede en times tid, var rigt på historier og gode råd. Kim talte levende og intenst til publikummet og de lyttede opmærksomt til oplægget, der affødte mange spørgsmål og en god snak bagefter dommere imellem. 

Se billeder fra aftenen på Facebook.
Ønsker du at se billeder fra aftenen, kan du finde en masse billeder på vores FacebookTak til alle der deltog i Dommernes Aften 2018Log ind