MENU

Kan vi gøre det bedre?

Vi, i DBU Sjælland, vil rigtig gerne vide det hvis I synes vi kan, gøre det bedre. Derfor inviterer vi til et dialogmøde, klubber og Union imellem, hvor DBU Sjællands turneringschef og formand sætter sig i "den varme stol" og indbyder til dialog og debat


Kender du det?
  • Dit hold har vundet 7-2, men træneren fik ikke indtastet holdkort. I bliver derfor taberdømt 0-3. Det kan virke ret unfair, men hvorfor er reglen egentlig sådan? Bør det være anderledes?
  • Jeres forsvarsklippe får gult kort og må sidde ude i 10 minutter. Hvorfor kan han ikke bare få en advarsel som på landsholdet?
  • I har troligt kørt til alle udekampe, men oplever alt for tit, at udeholdet ikke kommer til jer. Når I spørger modstanderne, får I at vide at de har svært ved at køre så langt. Hvorfor sammensættes puljerne nogle gange med klubber, der bor langt fra hinanden?
  • I oplever, alt for ofte at tabe med mange mål til trods for, at I tilmelder jer i den ”laveste” pulje og har svært ved holde gejsten. Hvad kan vi i fællesskab gøre for at mindske de store nederlag?
  • I føler, at dommeren behandler jer uretfærdigt gentagne gange eller bare ikke er god nok og klager til DBU Sjælland. Hvordan ser verden ud fra DBU Sjællands administration?  

Kom og stil tilsvarende spørgsmål og deltag i debatten om, hvordan vi gør de sjællandske turneringer endnu bedre. Lad os tale holdkort, indrangering, fodbold for piger og kvinder, dommere, disciplinærsager, vinterbold, osv.

Formand og turneringschefen er åben for dialog
DBU Sjællands formand, Jakob Koed, og turneringschef, Thomas Lesly Rasmussen, vil være til stede på aftenen, og være klar til at tage imod spørgsmål, forslag og debat, alt sammen for at vi sammen, klubber og DBU Sjælland, kan arbejde for at have de bedst mulige turneringer. 


Praktisk informationSted Mødedato Kl.  Tilmeldingsfrist Tilmeldingslink
Tuse IF Mandag d. 3/12 2018 18-20 Onsdag d. 28/11 2018 Tilmeld jer her
Haslev FC Onsdag d. 5/12 2018 18-20 Torsdag d. 29/11 2018 Tilmeld jer her
Allerød FK Tirsdag d. 11/12-2018 18-20 Onsdag d. 5/12 2018 Tilmeld jer her

Spørgsmål?

Så kontakt DBU Sjællands udviklingschef, Metin Dincer på dime@dbusjaelland.dk eller telefon 4634 0743

Log ind