MENU

To nye ansigter på kontoret i uge 47

DBU Sjælland har i uge 47 besøg af to praktikanter, Josefine og Simon, som hele ugen skal hjælpe til på kontoret med forskellige opgaver. Nedenfor kan du læse mere om de to, hvorfor de lige valgte DBU Sjælland som praktiksted, og hvad ugen indtil videre har budt påJosefine S. Jensen, 14 år, Baunehøjskolen
Mit navn er Josefine. Jeg er 14 år gammel og bor i Jyllinge. Jeg går i 8. klasse og går i skole på Baunehøjskolen.

En af mine største fritidsinteresser er fodbold. Sporten er noget jeg har gået til i snart 8 år og det har været en stor del af mit liv i lang tid. Da tiden kom til at vores årgang skulle have praktik uge, tænkte og overvejede jeg DBU Sjælland. Det virkede som en oplagt tanke da jeg elsker fodbold og DBU Sjælland jo er det der styrer Sjællands fodbold. 

DBU Sjælland står jo for meget af det breddefodbold der foregår på Sjælland og det kunne jo være vildt interessant at vide mere om og komme om bag gardinet. Det lyder også spændende for mange af tingene havde jeg allerede stiftet bekendtskab med da jeg var yngre, bare på den anden side af begivenheden. Det var ting som pigefodbold eventen ”pigeraketten” eller skolens ”kom ud af pomfritten”. Andre turneringer som Bon Bon land, eller Bakken Cup havde også en stor rolle.

De begivenheder var man selv en del af da man var mindre og at komme og se hvordan de bliver lavet og organiseret ville være fedt. Ikke kun børnebegivenhederne var tiltalende. Men også nogen af de andre ting der bliver lavet derinde. Alt lige fra turneringer, futsal, klubstøtte og dommere. 

Ting der har med fodbold at gøre. Det kunne være fedt at komme ind og prøve at være med til nogen af de ting som man plejede at lave, eller se hvordan man for små ting til at blive store, eller bare hvordan DBU Sjælland kommer ud til fodbolden på Sjælland og har en finger med i det hele.

Simon H. Mortensen, 16 år, Strøbyskolen


Jeg hedder Simon og jeg er 16 år gammel. Jeg går på Strøbyskolen og bor også i Strøby. Jeg går i 9.klasse og min største interesse er fodbold. Jeg har gået til fodbold i tolv år og jeg har altid elsket fodbold. Fodbold har altid været en stor del af mit liv og jeg ville derfor gerne i praktik i DBU Sjælland.

Jeg har spillet fodbold i mange år nu og jeg ville gerne se fodbolden fra en anden vinkel, så jeg vidste godt at mit praktik sted ville være noget, der har med fodbold at gøre. Andre steder med fodbold som hovedemne ville også have virket for mig nu da fodbold betyder så meget for mig.

Jeg har gået i den samme klub hele min fodbold tid, men også i skolen er der lidt fodbold. Ekstrabladets skolefodbold har jeg været med i et par år nu og det spillede jeg også. 

I DBU Sjælland der mange forskellige ting man kan lave, såsom turneringer, kommunikation, økonomi, dommere og regler osv. Jeg ville gerne rundt og se det hele så det kom jeg. I de forskellige afdelinger var mange ting jeg allerede havde set før, som jeg også nævnte ovenover.

Det er sjovt at se hvordan det hele kommer op at stå og se det fra en ny side. Jeg skulle fx også ud at se skolefodbold og møde nogen af redaktørerne og komme mere ind i det end bare at spille fodbold. Det gjorde faktisk ikke så meget hvor jeg var henne det var bare godt at se det fra en ny vinkel og virkelig komme ind i det med fodbold, ikke bare som sport, men som en organisation.

Stærk start
Vi glæder os over at have besøg af de to praktikanter som begge allerede nu har vist sig at være en god hjælp.

Tag godt imod dem hvis i støder på dem i uge 47.
Log ind