MENU

Gamle drenge i nye rækker

På søndag afgøres rækkerne for M+45, M+40 og M+32 - vi varmer op med en optakt til de 5 kampe


På søndag, den 7. oktober, er der Finale stævne i Vedbæk. Et finale stævne der afgør hvem, der kan kalde sig Sjællandsmestre, hvem der rykker op, og hvem der må vente en hel sæson på igen at få chancen for en oprykning eller et Sjællandsmesterskab.

10 hold, 5 kampe og 5 vindere

De første kampe spilles kl. 11, hvor dagen starter med 2 finaler i M+40 (Veteran), hvor henholdsvis række 1 og række 2 skal afgøres. Vinderen af de to kampe kan kalde sig Sjællandsmester for M+40 og for kampen i række 1, er der også tale om en kamp om oprykning til Øst-rækken.  

Derefter brager 4 hold sammen i 2 finaler, for M+32 (Old Boys), og ligesom for M+40 er der også her meget mere på spil end ”blot” sejren. Her er det nemlig ligeledes vinderen af række 1 kampen der sikrer en oprykning til Øst-rækken og en Sjællandsmester titel, og vinderen af række 2 kampen sikrer en Sjællandsmester titel til deres klub.

Dagen slutter med en super kamp, fristes man til og skrive, da den eneste række for M+45 (Superveteran) under DBU Sjælland, skal afgøres.

Allerød Fodbold Klub vs. AB, M+40, Række 1, kl. 11.00 på Vedbæk Stadion

Kampen om sejren i finalen imellem Allerød FK og AB, er ikke bare kampen om håneretten, men kampen om en oprykning til Øst-rækken og et Sjællandsmesterskab.

I finalen mødes to hold der begge vandt deres pulje, og som begge gjorde det med en potent offensiv og en solid defensiv. Særligt Allerød FK fik modstandernes netmasker til at blafre i den forgangne sæson, og med hele 46 mål i blot 12 kampe, altså næsten 4 mål scoret pr. kamp, er der tale om et hold der ved hvor målet står.

Når man samtidig blot lukker 12 mål ind, altså 1 mål pr. kamp, så skal man nok havne i den rigtige ende af tabellen.

For AB er det til gengæld gældende at de med 6 point ned til 2.pladsen i puljen, tog en sikker puljesejr, en puljesejr der kom i hus særligt fordi at AB kunne mønstre puljens suverænt bedste defensiv. 18 mål fik de imod sig, i 14 spillede kampe, og til sammenligning fik det hold der sluttede på 2. pladsen i puljen, Solrød FC, 24 mål imod sig.

Skjold Birkerød/Skodsborg vs. Lyngby Boldklub, M+40, Række 2, kl. 11.00 på Vedbæk Stadion

I dagens anden M+40 kamp, der spilles samtidig som Række 1 kampen, står holdsamarbejdet, Skjold Birkerød/Skodsborg overfor Lyngby Boldklub. Kampen afgører hvem der kan slutte dagen som Sjællandsmestre for M+40.

Skjold Birkerød/Skodsborg kommer til kampen med en sikker puljesejr, med 7 point ned til nærmeste forfølger. Og med 51 scorede mål, og blot 15 lukket ind i 15 kampe forstår man godt hvorfor. Blot 2 nederlag er det blevet til i sæsonen, for det Nordsjællandske hold.

På den anden side af midterlinjen står Lyngby Boldklub klar til at kæmpe om den eftertragtede oprykning. Og hvis Skjold Birkerød/Skodsborg har haft en god sæson, så må Lyngby Boldklubs betegnes som fremragende. Blot 1 nederlag er det blevet til i 12 kampe, og altså en pointkonto på 33 totalt. Derudover scorede Lyngby Boldklub hele 46 mål, og indkasserede blot 9 - Ja du læste rigtigt 46 mål scoret og 9 lukket ind. Til sammenligning sluttede puljens nummer 2, FIF, Hillerød, med en målscore på 21 – 23,  og en pointkonto på 18.

Det er altså 2 særdeles veloplagte hold der byder hinanden op til kamp kl. 11.00 på Vedbæk Stadion i et lokalopgør, da de 2 klubber blot til daglig befinder sig 14 kilometer fra hinanden.

Ringsted IF vs. Allerød Fodbold Klub, M+32, Række 1, kl. 13.00 på Vedbæk Stadion

Dagens første, af to samtidigt igangsætte kampe i M+32, byder på 2 klubber fra hver sin del af Sjælland. Finalen imellem Ringsted IF og Allerød FK afgør ikke blot hvem der kan tage turen op i Øst-rækken, men ligeledes hvem der tager den eftertragtede Sjællandsmester titel.

Ringsted IF kommer til kampen efter en sæson der bød på 0 nederlag, og en margin på hele 10 point ned til nærmeste forfølger i puljen. Blot 2 gange gik Ringsted IF fra banen uden fuld valuta, og med en målscorer på 41-13 forstår man godt at den 115 år gamle klubs M+32 hold er at finde i finalen i M+32 række 1.

Dagens modstander Allerød Fodboldklub, kommer omvendt til opgøret efter en tæt pulje hvor blot 2 point i sidste ende endte med at afgøre sæsonen. En enkelt sejr mere end den nærmeste forfølger, Fredensborg BI, blev afgørende, og særligt Allerød FK’s offensiv har haft en afgørende sæson. 57 kasser har de sparket ind, i 18 kampe, et gennemsnit på 3 mål pr. kamp, og hele 5 mål mere end nærmeste forfølger.

Frem Hellebæk vs. Herstedøster IC, M+32, Række 2, kl. 13.00 på Vedbæk Stadion

I kampen om oprykning fra række 2, tager et af DBU Sjællands mest nordlig placerede klubber, Frem Hellebæk imod Herstedøster.

Frem Hellebæk kommer til kampen efter en sæson hvor holdet sluttede på en tæt 2. plads 1 point efter Annisse IF. Men da Annisse IF var udeblevet fra en kamp i sæsonen, kunne Frem Hellebæk veksle sin 2. plads til en kamp om oprykning. Særligt Frem Hellebæks defensiv har i år set stærk ud, hvor holdet var det hold i puljen der lukkede færrest mål ind. 19 gange måtte målmanden hente bolden, i de 15 spillede kampe, og som sagt færre end noget andet hold i puljen.

Herstedøster IC kommer til kampen efter en helt fantastisk sæson, hvor 1 enkelt nederlag er det eneste skår i glæden, i hvad der kunne være blevet ”the perfect season”. 15 sejre, i 16 kampe, 46 scorede mål og blot 7 lukket ind, vidner om et hold med kvalitet og selvtillid. De flotte præstationer sikrede Herstedøster puljesejren med hele 12 point ned til nærmeste forfølger, og der er ingen tvivl om at det er et Herstedøster hold der kommer til kampen imod Frem Hellebæk fyldt med selvtillid.

Skodsborg FIF vs. Ishøj IF, M+45, kl. 15.00 på Vedbæk Stadion.

I dagens sidste kamp skal Sjællandsmesterskabet afgøres i M+45, imellem rækkens nummer 1 og 2.   

Skodsborg FIF kommer til kampen efter en sæson hvor holdet sluttede på førstepladsen i puljen med 0 nederlag og blot 2 indkasserede mål, for 7 kampe. Det resulterede i en margin på 3 point til dagens modstander, der omvendt har lukket 9 mål ind, ligeledes i 7 kampe.

Ishøj IF er holdet der skal tage kampen op med det defensive bolværk, der har sikret Skodsborgs puljesejr, og det bliver således spændende og se om den gode defensive statistik holder i en afgørende finale. - Eller om Ishøj IF’s offensiv til gengæld knækker koden til den sikre defensiv.

Dagens Program:

Kl. 11.00 Allerød FK vs. AB, M+40, række 1, Bane 1

KL. 11.00 Skjold Birkerød/Skodsborg vs. Lyngby Boldklub, M+40, række 2, Bane 2

Kl. 13.00 Ringsted IF vs. Allerød Fodbold Klub, M+32, Række 1, Bane 1

Kl. 13.00 Frem Hellebæk vs. Herstedøster IC, M+32, Række 2, Bane 2

Kl. 15.00 Skodsborg FIF vs. Ishøj IF, M+45,  Bane 1


Log ind