MENU

Nyt ansigt i udviklingsafdelingen

Søren Hørslev Nordtorp er ny medarbejder i DBU Sjællands udviklingsafdeling.

Søren Hørslev Nordtorp (26) er blevet ansat i den stilling som projektkoordinator, som DBU Sjælland slog op i juli 2018.

"Det var et naturligt næste skridt for mig, da jeg allerede havde været indenfor i organisationen via DBU København. Derudover synes jeg, at stillingsopslaget lød spændende, fordi det gav mig mulighed for at arbejde med fodbold og udvikle mine kompetencer indenfor projektkoordinering", siger Søren Hørslev Nordtorp.  
 
Søren har en professionsbachelor i Sportsmanagement fra Copenhagen Business Academy og kommer til DBU Sjælland fra en projektansættelse hos DBU København. I København har Søren siden august 2017 været med til at rulle projektet 'Københavnske piger spiller fodbold' ud ved at stå for koordineringen af forskellige events. I den forbindelse tog han også en C1 trænerlicens for at blive rustet til at koordinere fodboldtræning i en række københavnske SFO'er.  

Søren har været en del af fodbolden siden han som 5-årig snørede sine første støvler i Korsør BK (i dag FC Storebælt). I forbindelse med studierne flyttede han til København og de sidste tre år har han spillet fodbold hos FB på Frederiksberg. Han ser det som en spændende opgave at skulle udbrede fodboldens fællesskab til endnu flere børn, unge og ældre. Som han selv siger "fodbolden har et fællesskab, som ikke kan sammenlignes med andre idrætsgrene".  

Søren fortæller, at han i forbindelse med sit tidligere arbejde fik en unik indsigt i de københavnske fodboldklubber og de ildsjæle, der gør det hele muligt. 

"Det var lidt af en øjenåbner, og jeg har kæmpe respekt for de mange frivillige, der brænder mindst ligeså meget for fodbolden, som jeg selv gør", siger Søren Hørslev Nordtorp.

Log ind