MENU

15 nye ansigter i DBU Sjællands frivillige organisation

Der er 15 helt nye ansigter blandt de 22 frivillige, der fremadrettet skal være med til at tegne DBU Sjællands organisation indenfor Børnefodbold, Ungdomsfodbold, Seniorfodbold og futsal.

15 nye ansigter i DBU Sjællands frivillige organisation
AF: DBU Sjælland Kommunikation//

DBU Sjælland har nu udvalgt de 22 frivillige, der fremover skal udgøre Seniorudvalget, Ungdomsudvalget, Børneudvalget og Futsalgruppen.  

De 22 personer er udvalgt udfra en åben søgning, der løb fra 2. februar til 15. marts 2019. DBU Sjælland har i valget af de pågældende personer både lagt vægt på både kompetencer og diversitet. I den forbindelse dækker diversitet over størrelsen på de klubber de repræsenterer, medlemmernes personlige egenskaber samt geografisk spredning i DBU Sjællands område. 

De nye udvalg og grupper har alle opstartsmøder planlagt i maj måned. Den endelige sammensætning blev vedtaget af bestyrelsen 25. marts 2019. 

Seniorudvalget
Tom Pedersen (formand), Espergærde IF 
Michael Nordkvist, Fodboldklubben Sorø Freja 
Peter Dinesen, Næstved I.F. 
Bruno Rasmussen, Hvalsø IF 
Uffe Kemnitz, FC Holte/FC Rudersdal  

I Seniorudvalget er Tom Pedersen, Bruno Rasmussen og Uffe Kemnitz helt nye ansigter. Michael Nordkvist er også aktiv i Fair Play Ambassadørkorpset og Peter Dinesen var en del af det tidligere BUS-Udvalg. 

Seniorudvalgets koordinator er Brian Rasmussen, der kan kontaktes på telefon 4634 0741 eller mail bras@dbusjaelland.dk.   

Ungdomsudvalget
Jens Larsen (formand), Helsingør IF
Karsten Stig Nielsen, Lyngby BK 1921
Henrik Vrang Thomsen, Lynge-Uggeløse IF 
Conni Olsgaard, AIK 65 Strøby 
Michael Meldgaard, FC Lejre
Niels Jørgen Larsen, Vejby-Tisvilde Fodbold
Jan Groth Møller 

I Ungdomsudvalget er Jens Larsen, Karsten Stig Nielsen, Henrik Vrang Thomsen og Michael Melgaard helt nye i unionens frivillige organisation. Conni Olsgaard og Niels Jørgen Larsen var begge en del af det tidligere BUS-udvalg. Jan Groth Møller har også tidligere været medlem af BUS-udvalget.   

Ungdomsudvalgets koordinator er Lars Nielsen, der kan kontaktes på telefon 46340734 eller mail larn@dbusjaelland.dk.  

Børneudvalget
Kim Møller (formand) 
Christina Kaiser, Herfølge BK
Palle Olsen, KFUM Roskilde 
Martin Thor Pedersen, Espergærde IF 
Niels Behr, Kirke Hyllinge IF 

I Børneudvalget er Christina Kaiser, Palle Olsen, Martin Thor Pedersen og Niels Behr helt nye i unionens frivillige organisation. Kim Møller er tidligere formand for BUS-udvalget.  

Børneudvalgets koordinator er Jesper Ran Pedersen, der kan kontaktes på telefon 46340742 eller jerp@dbusjaelland.dk.  

Futsalgruppen
Steven de Oliveira Schumann (formand), Brøndbyernes IF
Camille Emilie Hald, Køge BK
Carsten Ginnerup Jensen, Jernløse BK 
Martin Hejl, Roskilde Pigefodbold 
Lars Madsen, Højby IF

I Futsalgruppen er Martin Hejl, Lars Madsen og Carsten Ginnerup Jensen helt nye i unionens frivillige organisation. Camille Emilie Hald er tidligere medlem af BUS-udvalget og Steven Oliveira Schumann er tidligere medlem af aktivitetsgruppen.  

Futsalgruppens koordinator er Thomas Lesly Rasmussen, der kan kontaktes på telefon 46340736 eller mail tler@dbusjaelland.dk.

DBU Sjælland vil gerne benytte lejligheden til at byde alle ambassadører velkommen. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer, til gavn for sjællandsk og dansk fodbold. 

Baggrund: 
Bestyrelsen besluttede på mødet den 22. november 2018 at nedlægge Børne-Ungdom-Seniorudvalget og erstatte det med tre udvalg; Børneudvalget, Ungdomsudvalget og Seniorudvalget. Derudover blev det besluttet at nedsætte en futsalgruppe for at forankre og fortsætte udviklingen på futsalområdet.

Log ind