MENU

Ansøgning til Drenge Mester 2019-2020

Fra 1. til 13. maj kan du ansøge om indrangering i DBU Sjællands Drenge Mesterrækker.

AF: Af DBU Sjælland Kommunikation//I perioden 1. - 13. maj kan din klub ansøge om en plads i DBU Sjællands Drenge Mester-rækker. Alle klubber med hold i årgangene kan søge.

Vær opmærksom på, at ansøgningen foregår via din klubs adgang til KlubOffice. I videoen øverst kan du se en guide til, hvordan du ansøger om en plads i de enkelte rækker.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsproceduren foregår ved at alle hold - via klubbens adgang til KlubOffice - skal oprette et stamhold, som skal tilmeldes ansøgerrækken via kluboffice. Dette gælder alle ovenstående rækker.

Hvis der ikke er oprettet et stamhold, så bliver holdet ikke vurderet med henblik på indrangering, i det Drenge Indrangeringsgruppen ikke har noget grundlag at bedømme holdet på. Husk derfor fristen 13 maj.

Stamholdet skal indeholde 16 spillere og 2 trænere. 8-mands hold skal dog kun indeholde 13 spillere.

Betingelser ved ansøgning:

• En klub kan kun deltage med et hold i hver enkelt række. 

• Er der ikke ansøgt ved ansøgningsfristens udløb eller mangler der væsentlige oplysninger (på stamholdet oprettet i KlubOffice), så kan klubben ikke forvente at komme i betragtning til pågældende række(r).

Husk: Indtast spillested samt ønsker til spilledage samt tider. Hvis klubben har særlige ønsker omkring hold, der skal spille for eksempel samme lørdag hjemme, så skal de indsendes senest den 13 maj til Thomas Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk.

Vi gør opmærksom på, at alle ønsker ikke kan opfyldes.

Der kan ansøges til følgende rækker: 

U19 Drenge Mester (01)
U17 Drenge Mester (03)
U15 Drenge Mester (05)
U14 Drenge Mester (06)
U13 Drenge Mester (07)

Speciel spillerbenyttelse tilladt
Både hos drenge og piger gælder reglen om "speciel spillerbenyttelse" i de fælles ungdomsrækker. Det betyder, at det er tilladt at anvende op til 2 spillere per kamp, som er født i sidste halvår (juli - december) året før i pågældende aldersgruppe efter reglen om speciel spillerbenyttelse

Intentionen med beslutningen er blandt andet at gøre plads til de såkaldte "futurespillere", der er fysisk lidt senere udviklet end deres jævnaldrende holdkammerater.

Spørgsmål kan rettes mod Thomas Lesly Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk 

Ledte du efter ansøgningsproceduren til Øst- og Liga-rækkerne? Den finder du her

Log ind