MENU

TAG DIT BØRNEHOLD MED I SOMMERLAND

Spændende fodboldstævner og besøg i sommerland til rabatpris. Jo tak, det kan vi lide!

TAG DIT BØRNEHOLD MED I SOMMERLAND

I maj og juni tilbyder DBU Sjælland en række sommercup-stævner med efterfølgende tur i en forlystelsespark. I alle vores sommercup-stævner er der fokus på den sociale dimension omkring børnefodbolden, det handler om glæde, fællesskab, sammenhold og oplevelsen man får ved at dyrke holdsport.

Bakkens Fodbold Festival er for årgangene U8 - U14
Om formiddagen den 25. og 26. maj kæmpes der på fodboldbanerne for 5- og 8-mandshold i både pige- og drengerækker i forskellige nærliggende værtsklubber - alle hold spiller så vidt muligt i 5-holds puljer og alle er garanteret fire kampe. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner.

Tilmeldingsfristen er 1. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her


Bakken Cup er for årgangene U13 og U14
Lørdag den 25. maj 2019 afholdes Bakken Cup for første gang - et konkurrencepræget stævne for piger og drenge, hvor der kæmpes for sejren og guldmedaljerne. Der findes en vinder pr. række, som kåres med medaljer i værtklubben. Når alle har spillet deres kampe og vinderen er kåret, går turen til Bakken sammen med venner og familie, hvor der kan slappes af og hygges efter stævnet.

Tilmeldingsfristen er 1. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her


Sommerland Sjælland Pige Cup for årgangene U7 - U16
Først spiller du et fodboldstævne, og så får du en tur i en forlystelsespark. Hvis det lyder som en perfekt sommerdag for en fodboldpige, så har DBU Sjælland et sjovt tilbud til dig og dine holdkammerater lørdag den 1. juni 2019.

Tilmeldingsfristen er 17. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

 

Sommerland Sjælland Drenge Cup for årgangene U5 - U11
En dag med drengene! - Sommerland Sjælland Drenge Cup er fodbold og forlystelser i herlig forening.Om formiddagen spilles der 3- og 5- mands kampe på nærliggende værtsklubs baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre.

Tilmeldingsfristen er 17. maj.

Se alt om tider, tilmelding og priser her

 

 

 

 

 

 

Log ind