Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne

På Lyserød Lørdag den 5. oktober arrangeres fodboldstævner, hvor der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne, ’Støt Brysterne’. Der spilles 5 mod 5 på banerne, så er I fx et hygge-/motionshold, et Fodbold Fitnesshold eller et 7-mandshold er dette måske lige noget for jer?

Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne

Lørdag den 5. oktober 2019 afholder Kræftens Bekæmpelse ’Lyserød Lørdag’, hvor der samles penge ind til "Støt Brysterne"-kampagnens kamp imod brystkræft. I denne anledning er IF Bytoften vært ved et fodboldstævne, der afholdes i Gladsaxe. Stævnet arrangeres i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold.

Stævnet er for både mænd og kvinder, og deltagerholdene deles selvfølgelig op efter niveau, så det bliver en god og sjov oplevelse for alle.

Det koster 700 kr. at deltage, og man må være maksimum otte spillere på et hold (fem på banen ad gangen).
Tilmelding skal ske her, og der er tilmeldingsfrist mandag den 16. september 2019.

Der vil være præmier og pokaler, og det bedst udklædte hold kåres også. Der vil være masser af boder, og så vil FCK kigge forbi og lave aktiviteter.

Dit fodboldmæssige niveau er fuldstændig ligegyldigt. Denne dag er fokus på at have det sjovt, spille for en god sag og at være med til at samle en masse penge ind.

Hvor? Arrangementet foregår på Ræveholmen 1, 2860 Søborg. Har du spørgsmål, kan du kontakte Thomas Dreyer på tlf. 5211-9075.

Syv stævner på landsplan

Stævnet hos IF Bytoften er en del af en større national indsats på dagen, hvor i alt syv klubber landet over arrangerer fodboldstævner i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold for at støtte den gode sag.

På Lolland afholder Toreby-Grænge Boldklub også et stævne på Lyserød Lørdag, så for de Vest- og Sydsjællandske hold kunne det måske være en mulighed at køre til Toreby. Tilmelding til stævnet i Toreby foregår her.

Læs mere om Lyserød Lørdag på Bevæg dig for livet – Fodbolds hjemmeside eller på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

https://www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold/lyseroed-loerdag

https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/lyseroedloerdag/

Log ind