Ny mand i DBU Sjællands kommunikationsafdeling

Aidin Sarfaraz (31) er nyeste tilføjelse til DBU Sjællands kommunikationsafdeling, hvor han får særligt fokus på Sociale Medier og video

Ny mand i DBU Sjællands kommunikationsafdeling

Efter en længere ansættelsesproces har DBU Sjælland valgt at ansætte Aidin Sarfaraz som barselsvikar i kommunikationsafdelingen pr. d. 1/8-2019.

Aidin Sarfaraz kommer til organisationen med en stærk profil og stor erfaring i arbejdet med sociale medier, video og lyd/podcast.

Formidling i højsædet

Aidin Sarfaraz, der til daglig bor i København, er selv tidligere fodboldspiller og drevet af en stor fortælle- og formidlingsglæde i sit arbejde.

Om sit kommende virke i organisationen siger Aidin:

”Alt det gode, der sker under DBU Sjælland, kan nå ud til et større publikum, når de fortælles som den gode historie. Jeg glæder mig til at være medforfatter på disse gode historier.”

Fra 5.000 lyttere til 86.000 medlemmer

Flere af DBU Sjællands medlemmer vil muligvis genkende Aidin Sarfaraz fra hans succesfulde podcast, De Falske 9’ere, hvor han fra 2014-2019 var vært på podcasten som han i sin tid selv grundlagde. Derudover har Aidin Sarfaraz ageret vært for DBU TV i forskellige sammenhænge.

”Når man laver et program som fx en podcast, gælder det om hele tiden at have for øje, hvad modtageren reagerer godt og mindre godt på uden at miste sin egen profil. Fokus er i høj grad på at sætte sig ind i et stof og derfra tilpasse formidlingen en given målgruppe. Det håber jeg på at kunne overføre til arbejdet med at kommunikere ud af DBU Sjælland-huset ”.

 

Aidin Sarfaraz – Blå bog.

Aidin Sarfaraz er 31 år og bor til daglig i København.

Han var fra 2014-2019 grundlægger af, og vært på Premier League-podcasten ”De Falske 9’ere” og har derudover lavet podcast for Byens Netværk (byggebranchen) og Shoot! Festival (fodbolddokumentarfilm).

I foråret 2018 var han vært på en stribe programmer om VM og Kvindelandsholdet på DBU TV.

Log ind