MENU

Video: Undgå skader på ti minutter - Lidt til fodboldnørden

Se her hvordan du som træner, eller spiller, på bare 10 minutter kan skrue gevaldigt ned for antallet af skader.

Vi ved det godt, det er lidt nørdet. 

Men sæt dig til rette, tag en kop kaffe, en kold vand eller noget andet, og find ud af hvordan du som spiller, eller du som træner, kan minimere mængden af skader. 

Bliv skarp på skadesforebyggende træning med FC Helsingørs fysiske træner
Tobias Jørgensen er til daglig klinikejer, og fysioterapeut, hos Biomekanikerne i Helsingør, og derudover er han ansvarlig for hele den fysiske del af FC Helsingør. Det vil sige at Tobias Jørgensen udover at have den teoretiske forståelse for hvorfor fysisk træning giver mening, også har hverdags-erfaring med at omsætte det til praksis. Både for ungdomsafdelingen samt for 1. senior holdet i 2. division. 

Se videoen og få et lynkursus i fysisk træning, samt nogle gode konkrete øvelser der virker, både skadeforebyggende og bidragende til spillernes fysiske formåen. 

Vil du vide mere, eller blive endnu skarpere
I Sjællandsk Fodbold, nr. 4, havde vi også Tobias Jørgensen med, for at fortælle lidt om fysisk træning om vinteren, og komme med nogle konkrete øvelser som man kunne gå igang med. 

Det kan du læse her.  (artiklen starter på side 8)

Derudover så kan du tilmelde dig kurset "DBU Sjællands ungdomstrænerseminar". Der vil fysisk træning også have en fremtrædende plads, når Morten Cramer, tidligere superliga prof. og nuværende fysisk træner i Silkeborg, vil have fokus på netop dette emne. 

Det finder du mere om lige her

 

Log ind