DBU SJÆLLAND SØGER FRIVILLIGE TIL UDVALG OG GRUPPER

DBU Sjælland søger lige nu frivillige til fem forskellige udvalg og grupper: Børneudvalget, Ungdomsudvalget, Seniorudvalget, Futsalgruppen og Pige-kvindegruppen

DBU SJÆLLAND SØGER FRIVILLIGE TIL UDVALG OG GRUPPER

Brænder du for at udbrede fodbolden til flere? Er du engageret i at skabe de bedst mulige turneringer og rammevilkår for fodbolden på Sjælland? Og vil du gerne påvirke DBU Sjællands turneringer, stævner og aktiviteter? Så er det måske dig vi søger lige nu. 

DBU Sjælland er medlemsklubberne. Hvis unionen fremadrettet skal blive ved med at levere de bedste turneringer og fodboldaktiviteter, så har vi brug for jeres input, for at vores faglige niveau afspejler klubberne. Derfor åbner vi for ansøgninger til en lang række af vores grupper og udvalg. 

Vi har revurderet og omorganiseret vores faglige niveau. Det betyder, at udvalgene for Børn, Ungdom og Senior åbner op for nye medlemmer – ligesom vi også skal finde nye formænd. Derudover opstarter vi en futsalgruppe, og vi vil også gerne supplere vores pige/kvindegruppe med nye medlemmer. 

Som medlem af et udvalg eller en gruppe får du samtidig en unik chance for at være med til at tegne det enkelte udvalg og gruppes fremtidige form, så det bedst muligt kan varetage sin funktion. Vi søger frivillige til følgende områder: 

  • Børnefodbold
  • Ungdomsfodbold
  • Seniorfodbold
  • Futsalgruppen
  • Pige-kvindefodbold
Børneudvalget

Børneudvalget skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen børn (under 12 år), igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området. 
 
Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. 

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Jesper Ran Pedersen på jerp@dbusjaelland.dk 

Ungdomsudvalg
Ungdomsudvalget skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen ungdom (U13 til U19), igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området.

Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. 

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk 

Seniorudvalg
Seniorudvalget skal sikre og koordinere DBU Sjællands samlede turnerings- og stævnetilbud (såvel indendørs som udendørs) på målgruppen senior og ældre, igennem tæt dialog med brugerne. Udvalget skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området.

Udvalget består af 3-5 personer. Der forventes max. 3 fysiske møder. DBU Sjællands administration betjener udvalget. 

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk 

Futsalgruppen
Futsalgruppen skal sikre øget vækst i DBU Sjællands futsal aktiviteter samt udbrede kendskabet til futsal. Gruppen skal bestå af 1-5 personer med særlig interesse og indsigt i futsal for alle aldersgrupper. Gruppen skal opsamle og spotte trends og bevægelser og foreslå initiativer på området.

Spørgsmål og ansøgninger rettes mod Thomas Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk 

Pige-kvindegruppe
Pige-kvindegruppen arbejder gennem dialog og erfaringsudveksling med at fremme pige-kvindefodbolden på Sjælland. Blandt andet gennem at øge kendskabet til DBU og lokalunionernes turneringer, stævner og øvrige fodboldaktiviteter såsom Pigeraketten, Fantastisk Fodboldstart for piger og meget mere.

Spørgsmål og ansøgninger skal rettes mod koordinator Tina Kirsten Andersen på tkan@dbusjaelland.dk. Ansøgningerne skal senest være administrationen i hænde 25. februar.  

Log ind