NYT KLUBVÆRKTØJ MÅLER MEDLEMSTILFREDSHEDEN

Alle klubber får nu mulighed for at lave medlemsundersøgelser i et online værktøj udviklet af Players 1st i samarbejde med DBU og lokalunionerne. Programmet serverer et overblik over medlemstilfredsheden og viser, hvor I bør udvikle. Klubundersøgelsen gør tro til viden – med medlemmet i centrum.

NYT KLUBVÆRKTØJ MÅLER MEDLEMSTILFREDSHEDEN

Nu kan klubber udsende medlemsundersøgelser og få svarene samlet i ét smart overblik med klubundersøgelser fra Players 1st. Hvem vil ikke gerne have en joker på hånden eller et es i ærmet?

DBU og lokalunionerne giver alle danske fodboldklubber mulighed for at sidde med ekstra gode kort, når der skal tages fat på at udvikle klubben.

I samarbejde med Players 1st tilbyder DBU og lokalunionerne et nyt online værktøj til måling af medlemmer, trænere og lederes oplevelse af klubben. Det browser-baserede program udsender spørgeskemaer og serverer resultaterne i et overskueligt ”dashboard”. Dermed kan klubledelsen helt enkelt danne sig overblik i besvarelserne og se, hvor de med fordel kan sætte ind med forbedringer og udvikling.

Medlemmet i centrum
Klubundersøgelsen sætter medlemmet i centrum. Klubben kan afdække, hvad der påvirker spillere, trænere og frivilliges oplevelser – og ikke mindst kortlægge forventninger, ønsker og behov. 

Klubledelsen kan desuden segmentere besvarelserne efter for eksempel alder og køn, og det er muligt at sammenligne resultaterne med andre klubber. 

Alt i alt giver klubmålingen et dybere kendskab til, hvordan man fastholder og rekrutterer medlemmer og frivillige. Værktøjet er designet til at hjælpe udvikling på vej, og klubben kan med fordel kombinere medlemsundersøgelsen med et forløb med en DBU klubrådgiver, som kan facilitere processen, bidrage til at analysere resultaterne og koble data til værdifuld udvikling. 

Nemt at tage temperaturen på klubben
Svogerslev BK har deltaget i et pilotprojekt, hvor Players 1st klubundersøgelser er testet i syv fodboldklubber på landsplan. Klaus Tange er IT-ansvarlig i klubben, og han hilser det nye værktøj velkommen: 

- Vi kan på en simplere måde kontakte medlemmer og høre deres mening. Tidligere har vi forsøgt via Facebook eller mail, men det har været minimalt, hvad vi har fået af input. Det er i nogle tilfælde nemmere, når folk kan være anonyme, som de kan nu, fortæller han.

Klaus Tange fremhæver desuden muligheden for at sammenligne sig med andre klubber, og at systemet kan sende spørgeskemaet ud flere gange efter behov.

Svogerslev BK har modtaget tilfredsstillende 154 besvarelser på 370 udsendte spørgeskemaer og er i gang med at sætte sig ind i data i samarbejde med klubrådgiver Julie Jensen. 

- Systemet virker forholdsvist simpelt. Man skal lære at forstå tallene, og det kan virke lidt uoverskueligt, men med en smule vejledning er den barriere nem at få væk, afslutter Klaus Tange. 

Pris
Klubben kan få glæde af Players 1st-værktøjet for bare 1.500 kroner om året. Prisen dækker et ubegrænset antal undersøgelser, som kan udsendes til både nuværende medlemmer og udmeldte personer.

Få et smugkig på, hvor smart det er

 

Tilmeld jer
Klubber kan tilmelde sig via dette link 

Kontakt din klubrådgiver og hør mere
Interesseret i at høre mere? Så kontakt din lokale klubrådgiver: 

DBU Bornholm 
DBU Fyn 
DBU Jylland
DBU København 
DBU Lolland-Falster
DBU Sjælland

Log ind