MENU

3 ekstraordinære ildsjæle får fortjent hæder

Årets leder, Sommerland Sjællands Børnelederpris og DBU Sjællands Gepardpris, har fundet deres fortjente vindere


DBU Sjælland har i december og januar været ude og overraske 3 ekstraordinære ildsjæle med en hæder på unionens vegne, og en ydmyg tak for deres enorme indsats for egen klub, og dermed for den sjællandske fodbold.

Årets leder, Thomas Larsen – Næstved IF Fodbold
I mere end 16 år har Thomas Larsen gjort en forskel i Næstved IF Fodbold. Thomas Larsen er holdleder, han er med i administrationsudvalget og medieudvalget, han styrer KlubOffice, står for ind- og udmeldelser, og hver mandag passer han klubbens kontor, hvor alle kan komme forbi og få løst store som små spørgsmål. 

Thomas Larsen stiller op når der er brug for det, og han er enormt respekteret af både spillere, trænere og ledere. 

Thomas Larsens forbilledlige indsats som frivillig i Næstved IF Fodbold, gør ham til en fortjent vinder af Årets Leder i DBU Sjælland, og samtidig en indstilling til prisen som Årets Leder i dansk breddefodbold. 

Se en video fra da vi overraskede Thomas i klubben med prisen som Årets Leder

Sommerland Sjællands Børnelederpris, André Folkersen – Brøndbyernes IF

André Folkersen er en institution i Brøndbyernes IF, en klub-legende, der i mere end 30 år har dedikeret sig børnefodbolden i klubben fra vestegnen.
 
Ándre Folkersens hjerte har alle dage brændt for børnefodbolden, for at give børnene en sjov, social og positiv indgang til fodbolden, og han er respekteret af alle i og omkring Brøndbyernes IF for sin helt igennem utrolige frivillige indsats.

For André Folkersen har det altid været med det sociale i højsædet og glæden ved fodbolden i fokus, og i dag spiller en stor del af Andrés tidligere spillere stadig fodbold, både i klubben som amatører, men også flere som professionelle i Brøndby IF eller andre klubber. 

Der kan næsten ikke skrives nok positivt om den indsats André Folkersen har gjort for Brøndbyernes IF og derigennem den sjællandske fodbold. 

André Folkersen er med sin indsats et fyrtårn i Sjællandsk Fodbold som alle kan spejle sig imod. 
Brøndbyernes IF skrev tilbage i november en flot artikel om André Folkersens tid i klubben,  


DBU Sjællands Gepardpris, Nadia Ansari – Taastrup FC
Nadia Ansari er blot 22 år, men hun har trods sin beskedne alder allerede nået mere i sin tid som frivillig i Taastrup FC end mange når i et helt liv. 

Nadia står for klubbens fodboldskole, hun er træner for U15 piger og ligeledes assistent på klubbens kvindeseniorhold, hvor hun selv spiller, hun står for klubbens kommunikation i kvindeafdelingen og så er hun en af dem hendes klub altid kan gå til når der er brug for hjælp. 

Nadia Ansari tager ansvar både på egne og klubbens vegne, og hun er ikke bange for at komme med input og forslag til klubben.

Alt dette sker med et smil på læben, et engagement der ikke kan andet end smitte, og en entusiasme der lyser ud af den unge ildsjæl. 

Se en video fra da vi overraskede Nadia til en af hendes træninger i Taastrup FC. 


Tak til alle frivillige
DBU Sjælland vil gerne sige tak til alle der er frivillige i og omkring fodbolden på Sjælland, og i skal vide at både vi og jeres klubber sætter enormt stor pris på den indsats i gør. 

Log ind