MENU

ÅRETS BØRNEKLUB 2018 BLEV BSF

Med en klar strategi og en enorm indsats af klubbens frivillige, er BSF i de seneste år lykkedes med at skabe en klub, hvor børn og deres forældre føler sig velkomne

ÅRETS BØRNEKLUB 2018 BLEV BSF

Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) vandt årets pris for igennem initiativer både på og udenfor banen, at have gjort en indsats der blandt andet har ført til at klubbens børne- og ungdomsafdeling er vokset med 10% i det forgangne år.

Tre vigtige fokuspunkter
Denne vækst er ikke tilfældig, men tværtom et udtryk for en målrettet indsats med afsæt i tre fokuspunkter - Det sociale fællesskab omkring fodbold, personlig udvikling både på og udenfor banen samt en udvikling af de fodboldmæssige kvaliteter i børnetilbuddene.

Tre fokuspunkter der kommer til udtryk i konkrete handlinger og tiltag som alle er med til at understøtte den voksende børneafdeling.

Af eksempler på den store indsats BSF gør for deres børneafdeling kan nævnes, klubture, træningslejre, skolecup, Pigeraketten og fodboldskole, interne samt DBU træneruddannelse og meget mere.

Den helstøbte indsats
Men tiltag på banen er kun en del af den helstøbte indsats BSF gør for sin børneafdeling, for der er ligeledes et stort fokus på tiltag udenfor banen.

Et helt centralt tiltag er i forhold til forældreinvolveringen, som er en vigtig del af BSF’s børneafdeling.

BSF har blandt andet oprettet såkaldte trivselsudvalg på de enkelte årgange. Udvalg hvor årgangens forældre er ansvarlige for at planlægge og afholde arrangementer, der skal sikre det sociale fællesskab omkring fodbolden.

BSF tager børnefodbolden seriøst og som de selv siger "børnefodbolden er rygraden i klubben", derfor er BSF en fortjent vinder af årets børneklub 2018.

Se en video fra overrækkelsen på vores Facebook side eller på Youtube

Log ind