Nye ansigter i administrationen

DBU Sjællands administration har fået flere nye ansigter. Venu Kandiah er ny kommunekonsulent, Frederik T. Løwenstein er ny Bevæg Dig For Livet-konsulent.

Nye ansigter i administrationen
Af: DBU Sjælland Kommunikation

Ny Bevæg Dig For Livet-konsulent
Siden 2016 har DBU og lokalunionerne været en del af Bevæg Dig For Livet-visionen, hvor DIF og DGI med støtte fra blandt andre Trygfonden og Nordea Fonden arbejder for at gøre flere danskere fysisk aktive. I januar 2019 forlængede DBU og DGI samarbejdsaftalen med tre år. Derfor vil DBU Sjælland også de kommende år kunne tilbyde konsulenthjælp til de klubber, der gerne vil tilbyde motionsfodbold til deres medlemmer.   

Derfor har DBU Sjælland netop ansat Frederik T. Løwenstein (28), som ny Bevæg Dig For Livet-konsulent. Opgaven er dog langt fra ny for ham, da Frederik siden oktober 2017 har bestredet samme stilling hos DGI Nordsjælland. 
Frederik er uddannet cand.scient i Idræt fra Københavns Universitet med speciale i de fysiologiske effekter ved motionshåndbold og fodbold fitness. Han kommer oprindeligt fra Hinnerup nord for Aarhus, men bor i dag i København sammen med sin kæreste. Siden barndommen har han selv spillet fodbold i de jyske klubber HOG Hinnerup, Grundfør, Lystrup IF og spiller i dag på et Serie 3-hold i københavnske BK Skjold. Derudover har han seks års trænererfaring fra KB, som børne- og ungdomstræner for aldersgruppen 10-13 år. I dag er han træner for KB's U12 Drenge. 


Frederik T. Løwenstein er ny Bevæg Dig For Livet-konsulent. 

Han glæder sig til at fortsætte arbejdet med at hjælpe de sjællandske klubber i gang med Fodbold Fitness og motionshold. En aktivitet der kan hjælpe klubben med at tiltrække nye målgrupper, nye medlemmer og nye potentielle frivillige til at løfte opgaver i klubben. Frederik T. Løwenstein overtager stillingen fra Casper Boe Jensen, der per 1. januar 2019 overgik til en fuldtidsstilling i DBU Sjællands kommunikationsafdeling. 

Læs mere om Bevæg Dig For Livet - fodbold


Venu Kandiah er ny kommunekonsulent.  

Ny kommunekonsulent
Fodboldklubber og kommuner har helt naturligt en stor berøringsflade med hinanden. Derfor har DBU og lokalunionerne fokus på at sikre et optimalt samspil mellem fodbolden og lokalsamfundet. Det sker gennem indgåelse af velfærdsalliancer og kommunesamarbejder, som skal løfte og styrke de lokale klubber, bidrage til at løfte samfundsopgaver samt tilbyde borgerne i et lokalområde flere og bedre idrætstilbud. For at styrke indsatsen på det kommunale område har DBU Sjælland ansat Venu Kandiah (28) som ny kommunekonsulent.

Venu Kandiah er cand.scient i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet i Odense og kommer til stillingen fra en ansættelse som udviklingskonsulent i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning. Derudover har hun de sidste 10-15 år været meget aktiv indenfor idræts- og foreningslivet både som frivillig træner, instruktør og underviser. Som kommunekonsulent vil man ofte skulle samarbejde med en lang række forskellige aktører. I den forbindelse kan Venu Kandiah trække på erfaringer fra idrætssociale aktører som DIFs Get2sport, Fritidsguiderne KBH og Den-Fri forening.
Fodbolden er langt fra ny for Venu Kandiah, da hun selv har været med til at starte en fodboldklub (Holtbjerg Boldklub) i det udsatte boligområde i Herning, hvor hun selv voksede op. Her var hun træner for børn i alderen 6-10 år, spillede på pigeholdet og tog aktivt del i opgaven med at rekruttere børn fra gaden til fodboldbanen.      

Som kommunekonsulent skal Venu Kandiah arbejde med DBU's kommunestrategi 2018-2021, der har sundhed, social indsats, beskæftigelse og klubudvikling som hovedindsatsområder. 

Læs mere om DBU's kommunestrategi 2018-2021

Log ind