200 sjællandske breddedommere samledes mandag aften i Ringsted til kollegial samvær og hygge i forbindelse med 2019-udgaven af Dommernes Aften.

Salen summede med snak blandt dommere, dommerudviklere, DBU Sjælland-bestyrelsesmedlemmer og vejledere i alle afskygninger: de (helt) unge, de lidt ældre, de høje, de lave, mændene, kvinderne, de nye og grønne og ikke mindst de gamle rotter i faget. Fra alle øens fire hjørner kom folk for at klappe hinanden på skulderen, hædre jubilarer og nyde et godt måltid i godt selskab.

Efter en kort velkomst ved DBU Sjælland-direktør, Kristoffer Okholm-Naut, rejste hele salen sig til et minuts stilhed til ære for mangeårigt medlem af dommerafdelingen i DBU Sjælland, Timi Holm, der desværre afgik ved døden tidligere på måneden. Herefter stod den på et lækkert måltid, tale ved DBU Sjællands-bestyrelsesformand, Jakob Koed, og en kort quiz, inden aftenens egentlige højdepunkt, årets æresbevisninger, som medlemmer af DBU Sjællands bestyrelse varetog under store klapsalver og skarp piften fra salen.

Årets Breddedommer i DBU Sjælland blev Fie Godiksen, der med sine 20 år blev ikke blot den første kvinde, der tager kåringen, men også den hidtil yngste Årets Dommer.

Program, Koed Velkomst DBU Sjællands bestyrelsesformand, Jakob Koed, takker dommerne for den gode indsats

Det generelle humør var højt, og det blev bestemt ikke værre, da tidligere topdommer, Claus Bo Larsen, afslutningsvist indtog scenen og med billeder og citater fortalte sig gennem en mindeværdig karriere med røverhistorier om stjernespillere, senaftensudflugter og dommerlærestreger.

En glad aften blev afsluttet med fælles landskampsvisning på storskærm for de tilbageværende, der altså kunne heppe det danske landshold det sidste stykke over målstregen i Euro 2020-kvalifikationen.

 

Tak til alle der deltog ved Dommernes Aften 2019.

DSC 1680 Tidligere FIFA-topdommer, Claus Bo Larsen, underholdte med røverhistorier og moraler fra en lang og mindeværdig karriere

UDDELING AF NÅLE OG EMBLEMER

Der blev uddelt mindenåle og -emblemer som anerkendelse for jubilære dommertjenester lige fra 5 år og hele vejen op til imponerende 55 år. Herunder er en oversigt over uddelingen.

Dommer, 5 år
Carsten Kühn Christiansen
Daniel Kühn Christiansen
Mathias Lykke
René Rasmussen
Ercan Sorucu
Uffe Tomasson

Nål, 5 År

Dommer, 10 år
Jesper Christiansen
Troels Engel
Frederik Lysemose Hoffmann
Brian Jacobsen
Steen Jensen
Jesper Kunst
Søren Møller
Christer Petersson
Ibrahim Uthman

Nål, 10 År

Dommer, 15 år
Henrik Them Christensen
Tim Mikkelsen

Nål, 15 År

Dommer, 20 år
Morten Christoffersen
Martin Kristensen
Claus Grønbech Nielsen
Brian Qvist
Poul Andersen

Nål, 20 År + Paul

Dommer, 25 år
Henrik Adamsen

Nål, 25 År

Dommer, 30 år
Jørgen Cebula
Lars H. Jakobsen
Henrik Pedersen
Per Helge Petersen

Plaq, 30 År

Dommer, 35 år
Hans Thode Andersen
Lars Askengren Pedersen

Plaq, 35 År

Dommer, 55 år
Jørgen "FIFA" Hansen

Plaq, 55 År

Udvikler, 10 år
Paul Hansen
Claus Grønbech Nielsen

Udvik, 10 År

Udvikler, 20 år
Bent Halfdan Pedersen

Udvik, 20 År

Udvikler, 25 år
Claus Olsson

Udvik, 25 År

Årets Breddedommer i DBU Sjælland
Fie Godiksen

Årets Breddedommer 2019