I forbindelse med at DBU afholder en fælles spillerudviklingskonference lørdag den 25. januar 2020 søger vi repræsentanter fra breddeklubber til deltagelse.

Spillerudviklingskonferencen har fokus på at skabe et rum for meninger, viden og inspiration – alt sammen for at vi Danmark kan blive endnu dygtigere til at udvikle fodboldspillere - ikke kun i breddefodbolden, ikke kun i elitefodbolden, men også i en større fælles forståelse for de snitflader, der ligger midt i mellem.

Vi søger klubpersoner, der i sin dagligdag har overskud til at gøre sig tanker om børns udvikling og forskellige behov, så vedkommende på dagen kan bidrage til fremtidens spillerudvikling.

Vi vil gerne sikre, at der bliver en bred geografisk spredning og at forskelligartede klubber bliver repræsenteret. Derfor skal personer der ønsker at deltage i konferencen udfylde denne formular/ansøgning.

Det er et krav, at du har kendskab og erfaring i pige- og/eller drengefodbold et sted i aldersgruppen U5 – U14.


Bemærk ny frist for ansøgning
Deadline for din ansøgning er fredag den 8.11.2019. Når ansøgningerne er blevet læst igennem, vil du efterfølgende modtage en mail - uanset om du er blevet udvalgt eller ej.

Praktisk info

  • Tidspunkt: Lørdag d. 25. januar 2020, kl. 10-18.30 (morgenmad fra kl. 9.00)
  • Sted: Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding
  • Program: Endeligt program udsendes primo januar
  • Parkering: Gratis parkering mod elektronisk registrering i lobby
  • Frokost: Hotellets restaurant fra kl. 12.30-13.30
  • Middag: Efter konferencen kl. 18.30 vil der være sandwich-to-go

Spørgsmål
Kan stilles til nedenstående