Hvad er god børnetræning? – og hvordan løfter vi niveauet i træningen?  - det er de helt centrale spørgsmål, når DBU Sjælland inviterer til børnetrænerseminar.

En dag med dig i centrum
Dagens to undervisere, Per Venzel og Kent Hørlyk Sehested, vil med udgangspunkt i kursisternes tanker om børnetræning, samt metodikker, give input, feedback og konkrete værktøjer til hvordan at lige netop din træning kan blive endnu bedre.

Fra tanker til virkelighed
Dagen vil centrere omkring spørgsmålet, ”hvad er god børnetræning?”, og med afsæt i deltagernes egen tanker om emnet, vil vi efterprøve tankerne i praksis i en træning med U10 og U11 spillere. En træning hvor deltagerne viser hvordan de tænker god børnetræning, og sammensætter deres bud på en træning.

Efter endt træning, vil Per Venzel og Kent Hørlyk Sehested komme med input til træningen, og som kursist vil du dermed få konkrete input til din egen træning.

Om dagens undervisere
Per Venzel og Kent Hørlyk Sehested er begge C-træner instruktører for DBU Sjælland, og det er derfor muligt at flere allerede kender dem fra diverse C-kurser.

Per Venzel er i dag tilknyttet Slagelse B&I som børneudviklingstræner, og Kent Hørlyk Sehested er at finde på banerne i Himmelev, hvor han til daglig er tilknyttet Roskilde Pigefodbold.

Kurset er per 8. september 2020 blevet lukket for tilmeldinger. 

Info om dagen
Kurset afholdes søndag d. 27/9 2020, fra 10.00-13.30.
Kurset afholdes i Smørum Idrætscenter, Flodvej 62, 2765 Smørum.
Det koster 400 kr. at deltage – inklusiv forplejning.
Deltagelse giver 3 points til vedligeholdelse af C- eller B-licens.
Sidste tilmeldingsfrist er d. 19/9 2020.

Du finder tilmeldingen her