Frivilligugen vender tilbage samtidigt med efteråret nærmer sig, og vi vil derfor gerne invitere jer fodboldklubber med til at deltage i det Pokemón inspirerede Frivilli’GO, hvor folk kan ”fange” en frivillig og deltage i en selfie konkurrence på Instagram.  

Hovedpræmien er en signeret landholdtrøje, men der er også præmier at vinde for de klubber der deltager.  

Vi opfordre de mange frivillige fra alle fodboldklubberne om at skille sig ud i gadebilledet i jeres lokalområde, formålet er at få opmærksomhed, flere frivillige, større netværk og muligvis nye sponsorer – mulighederne er mange. 

 

Hvad er Frivilli`GO 

Frivilli’GO, fang en frivillig, er en ny type konkurrence vi har lavet for både foreninger og privatpersoner. Formålet er udelukkende at give opmærksomhed til alle sjællandske fodboldklubber, vi har haft mange andre tiltag de seneste år, men nu vil vi gerne vække lidt ekstra opsigt i gadebilledet, da det også vil være en god mulighed for at fodboldklubberne at skaffe ny frivillige gennem denne markedsføring af dem selv lokalmiljøet. 

I praksis betyder det, at de mange frivillige skal repræsentere deres fodboldklub bedst muligt – via eventuel skør og farverig udklædning måske i har en maskot. De frivillige går rundt enten i den lokale gågade eller i det lokale storcenter på udvalgte dage i uge 39, folk skal så ”fange” de frivillige ved at tage en selfie med dem, og uploade billedet til instagram med #fangenfrivillig #dbusjælland 

 

Præmier

Præmien til fodboldklubberne er 10 Select fodbolde, vi finder her 2 heldige fodboldklubber. Fodboldklubberne deltager automatisk i lodtrækningen, blot ved at have frivillige som deltager i Frivilli’GO. Det er bare vigtigt at huske at mærker klubben tydeligt, ellers kan vi ikke kæde den frivillige sammen med den rigtige klub. 

Folk på gaden vinder ved at uploade selfies på instagram af de frivillige med #fangenfrivillig #dbusjælland.

Præmien til folk på gaden er en signeret landsholdtrøje. 


 

Spørgsmål 

Maria Markussen
Kommunikationskonsulent Maria Markussen
Sociale Medier, Marketing, Uddannelseskommunikation 4634 0738 2158 2919