Lørdag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at Folketingets partier var blevet enige om den næste fase af genåbningen. Da den næste fase ikke indeholder en lempelse af forsamlingsforbuddet, så må vi desværre aflyse Sommerland Sjælland Drenge/Pige Cup 5./6. september. Beslutningen er taget i samråd med Sommerland Sjælland og værtsklubben Nykøbing IF.

Sommerland Sjælland Drenge Cup og Sommerland Sjælland Pige Cup skulle oprindeligt have været afviklet i juni måned. Men på grund af corona-situationen blev de to cups flyttet til efteråret, hvor det desværre heller ikke har vist muligt at afvikle stævnerne i den rette ånd.   

Tilmeldte klubber vil få direkte besked og skal ikke betale tilmeldingsgebyr.

Rabat på indgangsbilletter

Selvom vi desværre må aflyse Sommerland Sjælland Drenge Cup og Pige Cup 5./6. september, vil vi stadig give de tilmeldte hold og familier mulighed for en social og hyggelig weekend. Derfor har vi indgået en aftale med Sommerland Sjælland om 1000 billetter til reduceret pris. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet, så vær hurtig, hvis du er interesseret i at få billetterne. Prisen på billetterne 179,- pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 265 kr. pr. person (online bestilling 249 kr.)  

Du køber billetterne ved at lave en MobilePay overførsel til DBU Sjælland på 89376. For at kunne administrere salget af billetterne er det vigtigt at du sender disse oplysninger med: mailadresse, klub og hvilken dag I ønsker billetter til (lørdag d. 5. september eller søndag d. 6. september).

En bestilling kunne se sådan ud: brian@hotmail.com, søndag, FC Børneklub.   

Billetter kan købes frem til torsdag den 27. august. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet, så vær hurtig. Billetterne fremsendes med unikke stregkoder til den angivne mailadresse. Indgang til parken kan kun ske ved fremvisning af gyldig billet.

 

Praktisk omkring bookning af hytter i Sommerland Sjælland
Nogle klubber har allerede booket hytter i Sommerland Sjælland i forbindelse med de deltagelse i cuppen. I den forbindelse vil Sommerland Sjælland bede jer om kontakte dem hurtigst muligt, og så vil det være muligt at afbestille hytterne omkostningsfrit.

Sommerland Sjælland kan kontaktes per mail på info@sommerlandsj.dk

Du kan holde dig løbende opdateret om corona-situationen her


Spørgsmål