Der er få ting som en nyklippet græsplæne, med nyoptrukne streger, og på de helt perfekte dage med den sidste fugt efter en nylig regnskylle, der lige inden kampstart er blevet afløst af høj solskin.

Men mindre kan også gøre det, bare det at være samlet med sit hold, at gå igennem opvarmningen sammen, og stå klar, enten inde på eller udenfor banen, når dommeren fløjter kampen i gang. Den helt specielle følelse, og det helt specielle sammenhold efter kampen, og til træninger. Det er det, der gør fodbold så særligt.

Spil med – Ny-tilmelding eller automatisk overført

Tilmeldingen til forårets turneringer er allerede åben, og selvom fodbolden mange steder har været vinterramt, så er det nu tid til at få støvet støvlerne af, og pumpet boldende.

Til alle 8:8 og 11:11 gælder det at de hold der gennemførte efterårets turnering, er automatisk tilmeldt forårets turneringer.

Men havde man et hold man måtte trække, men som nu igen har fået mod på at tilmelde sig turneringen, så er det nu at man skal slå til, og få holdet tilmeldt i KlubOffice.

Der er desuden også fri mulighed for at tilmelde sit seniorhold i den laveste række, for henholdsvis kvinder og mænd.

Ligesom det er muligt at tilmelde 8:8 hold fra række 1-4.

Derudover kan man selvfølgelig også tilmelde sig 11.11 række 1-4 for ungdom.

Du kan finde en oversigt over alle de vigtige datoer, samt en oversigt over rækker med mulighed for nytilmelding for forårssæsonen her


Tilmelde hold i en ny række, som automatisk er overført. (række 1-4)
Et spørgsmål som vi har fået flere gange, og som måske ikke er helt logisk for mange er hvordan man tilmelder et eksisterende hold i en lavere række eller højere række.

Måden man som klub gør dette på, er først ved at trække holdet i den pågældende række, og dernæst nytilmelde dem i den ønskede række.

Har man f.eks. et hold i række 3, som man vil tilmelde række 4, så trækker man først holdet i række 3, og laver en nytilmelding af holdet i række 4.

Obs. Forårsturneringen forsætter hvor efterårsturneringen slap
Som altid forsætter forårsturneringen rent praktisk, hvor at efterårsturneringen slap. Det vil sige at selvom turneringen har ligget stille i flere måneder, så svaret det til at kampene blev afviklet som havde der ikke været en pause.

Det kan have en betydning for om spillere er spillet fri, ligesom at karantæner også stadig er gældende.

Vær derfor ekstra opmærksom i forårssæsonens første kamp, så I undgår ”dumme” bøder/gebyrer.

 Skal i spille med i SU-rækkerne?

Tilbage i 2017 oprettede DBU Sjælland de særlige SU-rækker. Dem er der selvfølgelig også mulighed for at tilmelde sig, til og med d. 24 februar.

Du kan læse mere om hvad SU-rækkerne er på dette link, og vurdere om det er noget for et, eller flere, hold i jeres klub. 

Spørgsmål?
Ved spørgsmål til den ordinære turnering kontakt

 

Lars Nielsen
Administrator Lars Nielsen
U13 og ældre, Ungdomsudvalget, Indendørs på håndboldmål U13 og ældre, Turneringsregler/spørgsmål 4634 0734

Sprøgsmål til SU-rækker - kontakt

Brian Rasmussen
Administrator Brian Rasmussen
8-mandsturnering U12-U11, Event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741