Teknik, fysik og mentalitet. Det er de 3 ingredienser, der tilsammen udgør en spillers afslutningsfærdigheder, eller mangel på samme. 

En færdighed som er fuldstændig essentiel, når det handler om at udvikle spillere og vinde fodboldkampe, og samtidig en færdighed som kan trænes.

Steffen Højer – Ekspert i mål

Torsdag d. 6. februar, fra kl. 17.30, har du mulighed for at suge til dig fra en af Danmarks største eksperter når det kommer til at lave mål, og omsætte teori til scoringer.

Steffen Højer er i dag assistent på det danske U21-landshold, men er måske allermest kendt som en målsluger af rang i den bedste danske række, hvor han pt. er den 4. mest scorende spiller nogensinde, med 124 mål i 339 kampe.

Steffen Højer har udover sit nuværende virke, og sin tid som spiller, også været ansat i Viborg FF, både som cheftræner og tidligere som sportschef, og har således en bred og lang erfaring med at arbejde med spillere og udvikling.

Kynisme foran mål
Dagens oplæg vil tage udgangspunkt i hvilke værktøjer man kan gøre brug af som træner for at udvikle mere kyniske afsluttere, og indeholde masser af konkrete input til den individuelle træning af angriberne og selvtræning for spillerne.

B.la. vil dagen indeholde en angribertest, udviklet af Steffen Højer selv. 

Aftenen vil som altid, foregå både indenfor men i særligt grad også udenfor på banen, hvor Steffen Højer vil omsætte teorien til praksis.

Aftenens program
17:30 - Velkomst og intro til dagens tema og træning
18:00 - Angribertest på banen
19:00 - Sandwich og Fodboldsnak
19:20 - Opfølgning på testen samt et oplæg om træning af angriber-positionen
20:00 - Kaffepause
20:15 - Oplæg og historier fra livet som spiller og træner
20:45 - Spørgsmål

Info
Torsdag d. 6. februar 2020 kl. 17.30

Holbæk Sportsby, Sports Allé 1, 4300 Holbæk

Deltagerpris 400 kr.

Arrangementet giver 3 timer til opretholdelse af DBU B-licens eller C-licens.

Tilmeld dig dig her
https://www.dbusjaelland.dk/uddannelse/find-dit-kursus/?mode=course&id=25399#cResult