Kaspar Aarøe Jensen yder hver uge en kæmpe indsats for at give børnene i Himmelev et godt og sundt sted at dyrke fodbold. 22. januar blev han overrasket med Sommerland Sjælland-børnelederprisen for sin store indsats for børnefodbold i Himmelev-Veddelev BK (HVB) og sjællandsk fodbold generelt. Roserne står da også i kø hos HVB's formand Carsten Reinholdt. 

"Kaspar er meget synlig og meget vellidt i klubben for sit positive væsen. Det betyder, at han skaber en god stemning omkring sig og samtidig er god til at få alle trænerne med sig.. Han er fodboldfagligt, pædagogisk og menneskeligt dygtig, og så er han i stand til at skabe struktur og så er han god til at kommunikere med børn og voksne på et godt niveau. Kaspar er et scoop for os, det er der ingen tvivl om", siger Carsten Reinholdt. 

Indsats der rækker langt
Kaspar Aarøe Jensen startede som træner for sønnens årgang 2006-hold og har siden løftet en lang række frivillige opgaver i klubben - senest som børne- og ungechef i HVB. Kaspar Aarøe Jensen blev overrasket med prisen under HVB's skills-træning for U10-U13 drenge  22. januar. Her troppede Sommerland Sjællands maskot Fidiline og Allan Thoft Jensen fra DBU Sjællands bestyrelse op. Allan Thoft Jensen roste prismodtagere for sin indsats, der rækker langt udover sønnens hold. 

"Helt unik har du ikke blot har taget ansvar for din søns hold, men også tager et ansvar for hele klubbens børne- og ungdomsafdeling. Her sørger du for, at HVB’s grønne tråd følges, og at børneårgangene fortsætter med at vokse. Det er en imponerende indsats, og det er ildsjæle som dig, der gør det muligt for dansk fodbold at kunne tilbyde børnefodbold i verdensklasse", sagde Allan Thoft Jensen. 

Et blomstrende lokalmiljø
Hovedpersonen var glad for skulderklappet - selvom det ikke kan stå mål med anerkendelsen ude på banerne fra forældre og trænere.  

"Det betyder da noget, det skal ikke være nogen hemmelighed. Man bliver da stolt og glad, over at der er nogen, der påskønner det arbejde, man laver. Så det er selvfølgelig rart. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så kan det ikke måle sig med den påskønnelse, der sådan er til daglig, når nu drengene kommer og siger, at man er en god træner eller forældrene siger tak for det arbejde, der bliver ydet."

Kaspar Aarøe Jensen sendte straks takken videre til klubbens forældretrænere: "Uden dem, så ville den her pris ikke være muligt". Han fortæller, at HVB betyder meget for ham. 

"Den betyder rigtig meget, for den ligger i vores lokalmiljø, og det er så vigtigt for vores unge mennesker, at der er nogle gode sunde steder, hvor de kan tilbringe rigtig meget af deres fritid. Det er vigtigt for mig at bidrage til, at lokalmiljøet blomstrer, og hvis vi så samtidig kan producere både nogle dygtige fodboldspillere - men også mange fodboldspillere, så har gjort et godt stykke arbejde i vores store fodboldklub

Prisen uddeles i samarbejde med Sommerland Sjælland. 

Fakta - Kaspar Aarøe Jensens HVB-CV

  • 2011 Opstart af årgang 2006 i HVB
  • 2011 Ansvarlig for afslutningsfest for alle årgange fra U5-U19/HS
  • 2011-2017 Cheftræner for U11 årgangen/årgang 2006
  • 2015-2017 Assistent for HVB’s teknikskole U9-U11
  • 2015- Ansvarlig for trænerspirer i samarbejde med Roskilde Kommune (skolereform)
  • 2016- Ansvarlig for trænerspirer i samarbejde med Himmelev Skole (skolereform)
  • 2017- Chef for HVB’s teknikskole U7-U13
  • 2017- Børne- og Ungechef i HVB