DBU Sjælland er i en konstant udvikling, og særligt de seneste år har organisationen fået flere og flere opgaver, og dermed muligheder, for at understøtte udviklingen af breddefodbolden, både på Sjælland men også nationalt.

Til denne opgave søger DBU Sjælland løbende nye kollegaer, der kan hjælpe med at løfte de mange opgaver, og seneste skud på stammen er ansættelsen af to praktikanter i DBU Sjællands udviklingsafdeling.

Ansættelsen af praktikanter er en relativ ny ting i DBU Sjælland, men som organisation ser vi et stort potentiale i at få nogle mennesker ind, som kan hjælpe os, og samtidig erhverve sig vigtig erhvervserfaring og praktiske erfaringer, der kan bruges i deres kommende karriere, og på deres studie.

John Wisbom

Johnred

John Wisbom vil til og med juli være at finde på DBU Sjællands kontor hver dag, hvor han vil understøtte diverse opgaver i udviklkingsafdelingen. Opgaver som afvikling og planlægning af events, planlægning af diverse møder, understøttelse af DBU Sjællands ambassadører og andre diverse ad hoc opgaver.

Fra Næstved til Himmelev
John Wisbom bor til daglig i Næstved, og har haft en fodbold ved fødderne siden han kunne gå. Ved siden af stillingen som praktikant i DBU Sjælland, læser John ’Leisure Management’ på Absalon.

”Jeg vil gerne prøve nogle af de mange ting af i ’virkeligheden’ som vi lærer om på studiet, og jeg ser frem til at både lære, men også kunne bidrage med noget af min egen viden i de mange opgaver, der venter.”

John Wisbom er tidligere uddannet pædagogassistent, og har i mange år arbejdet i dette hverv. Derudover er John stadig en del af ungdomsskolen, mentor og kontaktperson.

Grete Petersen Fink

Gretered

Grete Petersen Fink vil ligesom John Wisbom være en del af DBU Sjælland til og med juli, som en del af udviklingsafdelingen.

Grete læser til dagligt ’idrætsvidenskab’ i Århus, hvor hun er i gang med sin kandidatgrad. Grete Petersen Fink er udover studerende, og praktikant hos DBU Sjælland, næstformand i sin lokale fodboldklub i Århus, samt ivrig fodboldspiller selv.

Et større netværk
”Jeg ser frem til at få en masse erfaring, samt et netværk indenfor fodboldens verden. Jeg synes det lød som en spændende stilling, og jeg glæder mig meget til at komme rigtig i gang”.

Grete Petersen Fink har halvandet år tilbage af sin uddannelse inden hun kan kalde sig kandidat, og vil være at finde på DBU Sjællands kontor mandag – onsdag.