DBU Sjællands bestyrelse har besluttet, at halvdelen af turneringsgebyret tilbagebetales til klubber med hold i ikke påbegyndte helårsturneringer. Det er bestyrelsens holdning, at selvom meget arbejde er langt i planlægningen af turneringerne, så skal klubberne ikke betale for en service, som de ikke har modtaget. 

Helt konkret betyder det, at halvdelen af det opkrævede turneringsgebyr fra Sjællandsserien samt Serie 1-4 tilbagebetales. Der er her tale om et samlet beløb på ca. 528.000 kroner. 

Derudover tilbagebetales der det opkrævede tilmeldingsgebyr i fællesrækkerne for turneringsperioden forår 2020. De klubber, der er blevet opkrævet holdtilmeldingsgebyr, kan se frem til en tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Der tilbagebetales et samlet beløb for fællesrækkerne på 233.000 kroner.   

Ca. 761.000 tilbage til fodboldklubberne
Der tilbagebetales ikke forsikringsgebyr, da der her er tale om faste omkostninger til Idrættens Forsikringer, som jo blandt andet også omfatter fodboldtræning. Det samme er tilfældet med årskontingent og IT-licens. 

Alt i alt betaler DBU Sjælland dermed et beløb på omtrent 761.000 tilbage til klubberne. 

Klubberne kan se frem til at modtage et eventuelt tilgodehavende indenfor en uges tid på en kreditnota. Dette kræver dog, at klubben ikke er restance, og at vi i forvejen har klubbens bankoplysninger. 

Spørgsmål kan rettes mod

DBUS Medarbejdere 140324 006
Økonomi- og regnskabsansvarlig Thomas Johnsen
Fakturering, Regnskab og Økonomi 4634 0740