DBU Sjælland er på udkig efter ’Årets Fodboldklub 2020’, og vi ved at der er en masse gode kandidater i det sjællandske landskab. 

Klubben skal selv indstille
For at komme i betragtning til prisen som Årets Fodboldklub, kræver det som det første at klubben sender en indstilling til DBU Sjælland, inden d. 5. november 2020.

I indstillingen må der gerne stå beskrevet hvorfor at lige netop jeres klub skal løbe med prisen og æren af at kunne kalde jer årets fodboldklub 2020.

Det må meget gerne står beskrevet hvordan at klubben har gjort sig bemærket med særlige initiativer, ekstraordinære tiltag, samt hvordan at klubben arbejder for sine medlemmers og lokalområdets bedste. 

Derudover må klubben gerne være en del af en god historie, og på den måde være ambassadører for den sjællandske fodbold. 

Ansøgningen må meget gerne indeholde eksempler på følgende:

  • Den gode historie der kan inspirere andre klubber
  • Om klubben har gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet
  • Om klubben er involveret i projekter sideløbende med de traditionelle træning- og turneringsudbud
  • Om klubben har gennemført ekstraordinære tiltag
  • Om klubben udbyder uddannelsestilbud til trænere, ledere, spillere m.m.
  • Om klubben er bevidst om og arbejder med Holdninger & Handlinger


Sådan kommer din klub i betragtning
Ansøgninger til Årets Fodboldklub 2020, sendes til DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk, noter i emnefeltet: "ansøgning til Årets Fodboldklub 2020". Senest den 5. november 2020.

En del af noget større
De lokale vindere bliver automatisk indstillet til prisen som årets fodboldklub, i Danmark.
Ud af de 6 vindere bliver feltet skåret ned til 4 nominerede klubber, der inviteres til den endelige kåring af årets fodboldklub 2020.

Vinderen af årets fodboldklub indstilles til prisen som årets idrætsforening hos Dansk Idrætsforbund (DIF). Den nationale vinderklub indstilles desuden til UEFA's pris Best Grassroots Club. – En pris som årets klub i Danmark 2019, Frederiksberg Boldklub, løb med.

Årets Fodboldklub hos DBU Sjælland de seneste 5 år

2019: Måløv Boldklub
2018: Store Heddinge Boldklub
2017: Vordingborg IF
2016: Melby-Liseleje IF
2015: IF Bytoften

Spørgsmål
Har du spørgsmål til prisen som Årets Fodboldklub 2020, eller til ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte nedestående:

Video fra sidste års overrækkelse, da Måløv BK blev kåret til årets fodboldklub