Stine Skov Jensen er én af den type unge ildsjæle som DBU Sjællands Gepardpris i 2017 blev indstiftet for at hylde.

Én af den type unge ildsjæle som bør og skal hyldes for sin store indsats, og som kan være med til at inspirere andre unge, og ældre, til at engagere sig i det frivillige liv, i og omkring fodboldklubberne.

Stineskov Kredit Rasmuspetersen
Jakob Koed, formand i DBU Sjælland, overrækker Stine Skov Jensen Gepardprisen. Foto: Rasmus Petersen

Herstedøster IC fra barnsben

27-årige Stine Skov Jensen, har siden hun trådte sine første fodboldstøvler, været at finde på de græsgrønne baner i Herstedøster IC, i det navnkundige Vestegnen.

En klub som Stine Skov Jensen nærmest er vokset op i, og som har nydt godt af hendes evner på banen på diverse børne-, ungdoms- og seniorhold.

I 2018 besluttede Stine Skov Jensen, sig dog for at det var tid til at engagere sig endnu mere udenfor banen, og blev valgt som suppleant til bestyrelsen i HIC, som Herstedøster IC også er kendt som.

Et enkelt år som suppleant til bestyrelsen, var nok til at give Stine Skov Jensen mod på mere, og hun blev allerede året efter valgt sit den nyoprettede position i klubben, som formand for pige- og kvindeafdelingen i klubben.

242306671 4708609939191063 6993067858596609222 N Stine Skov Jensen modtager blomster for kamp nr. 150 på 1. senior. Foto: Privatfoto

En dygtig leder

I klubben er Stine Skov Jensen udenfor banen kendt som en dygtig leder, der formår at skabe begejstring omkring sig. Hun formår at involvere og engagere andre, men går ofte selv forrest når det kommer til at løse de opgaver en post som pige- og kvindeformand måtte føre med sig.

Stine Skov Jensen har været en afgørende faktor i arbejdet med at gøre pige-/kvindeafdelingen i HIC til en selvstændig afdeling, i samarbejde med en DBU Sjælland klubrådgiver, og hun har været meget engageret omkring en bevilget ansøgning fra Lokale- og anlægsfonden, som skal give pige-/kvindefodbolden i HIC yderligere løft.

Samtidig er Stine Skov Jensen indenfor kridtstregerne anfører på HIC’s 1. kvindeseniorhold hvor mere end 150 kampe, vidner om den dedikation hun har til fodbolden i HIC.

Stineskov Kredit Rasmuspetersen2
Stine Skov Jensen med DBU Sjællands formand Jakob Koed. Foto: Rasmus Petersen

En del af DBU Sjællands historie

Stine Skov Jensen er den 5. vinder af DBU Sjællands Gepardpris, siden indstiftelsen i 2017.

Med æren følger også en unik, håndlavet bronze-statuette, som kun produceres til vinderen af Gepardprisen.

Prisen gives til en ung ildsjæl, i alderen 15-35 år, som har markeret sig ved en markant indsats i fodboldklubben.

Med prisen bliver Stine Skov Jensen også foreviget i DBU Sjællands historie, som vinder af Gepardprisen

Du kan læse mere om prisen her