Torsdag d. 4. februar kl. 17.00 om aftenen bankede det på hjemme hos Lucille Buenaventura Jensen. Hvad hun ikke vidste var at udenfor stod Gerhard Grubb Waaentz fra DBU Sjællands bestyrelse, klar med en overraskelse til hende, som tak for hendes store indsats for fodbolden.

”Det føles dejligt at blive værdsat”

 Det var derfor en noget overrasket Lucille Buenaventura Jensen, der kunne konstatere at Gerhard Grubb Waaentz, var kommet forbi for at hylde hende, og på vegne af DBU Sjælland og Sommerland Sjælland overrække hende Sommerland Sjællands Børnelederpris 2020.

En pris der uddeles hvert år, til en frivillig ildsjæl der gør en forskel for børnefodbolden på Sjælland.

Om overraskelsen fortæller Lucille: ”Jeg er ikke så vant til at være i fokus, men det føles dejligt at vide at man bliver værdsat, at nogle ser det man laver, fordi man gør det bare. Så på den måde er det en fed måde at blive værdsat på, og det giver lige en endnu mere lyst til at forsætte.

Lucille Buenaventura Jensen gør en forskel i B.82 Virum

Sommerland Sjællands Børnelederpris handler om at hylde, og takke, nogle af de frivillige, der gør en indsats for børnefodbolden, og det må man sige passer på Lucille Buenaventura Jensen.

Med efterhånden mere end 15 års frivilligt arbejde, ikke bare som træner, men også som en slags mentor for nye frivillige, og som bestyrelsesmedlem, med ansvar for børnefodbolden i B.82 Virum.

Lucilles varme væsen, og afsmittende engagement er enormt værdsat i den nordsjællandske klub, og spørger man Lucille om hvorfor hun bruger så meget tid på frivilligheden svarer hun:

”Det handler om at hjælpe andre”

Portræt af Lucille Buenaventura Jensen

For nogle måneder siden var DBU Sjælland ude og lave en video med Lucille Buenaventura Jensen, som du kan se her:

Stort tillykke med Sommerland Sjællands Børnelederpris til Lucille Buenaventura Jensen, og mange tak for din indsats.