Husk at tilmelde jer senest 19. maj
Først og fremmest, hvis I ikke allerede har tilmeldt jer, så gør det gerne nu. Sidste frist for tilmelding er onsdag 19. maj. I kan tilmelde jer via den røde knap nederst. 

Se om din klub er tilmeldt her

2 delegerede per klub
På baggrund af de seneste lempelser af corona-retningslinjerne kan hver klub nu lade sig repræsentere af op til 2 delegerede. Hvis I allerede har tilmeldt 1 delegeret, så kan I nu gå ind og tilmelde 1 person ekstra.  Vi har tidligere anbefalet max. 1 person per klub, men den anbefaling er ikke længere gældende.

Vigtigt om coronapas
Det er meget vigtigt, at I sørger for at medbringe et gyldigt coronapas. Vi kan ikke lukke jer ind, hvis I ikke kan fremvise et gyldigt coronapas. Et gyldigt coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer.

Dit coronapas kan dokumenteres på flere måder. Appen ”MinSundhed” fungerer som midlertidigt coronapas. Dokumentation kan også ske ved fx udskrifter, testsvar på sms m.m Læs mere på myndighedernes fælles side coronasmitte.dk

Krav om brug af mundbind
Ligesom de fleste af os kender det fra cafeer og restauranter, så skal mundbind bæres på alle tidspunkter, når man ikke sidder ned. 

Afstemning om reformforslag
Udover den ordinære dagsorden og valg til bestyrelsen, så skal der på delegeretmødet træffes en vigtig beslutningen omkring fremtidens organisering af breddefodbolden i Østdanmark. Du kan læse mere om DBU Bredde Øst her.

Her skal de delegerede tage stilling til en mulig fusion mellem DBU København, DBU Sjælland, DBU Bornholm og DBU Lolland Falster med virkning fra den 1. januar 2022.  

Indkaldelsen til delegeretmødet er blev sendt til alle medlemsklubbers postadresse og formand 25. marts 2021.  

Tid og sted
Delegeretmødet afholdes søndag den 30. maj 2021 i Roskilde Kongrescenter kl. 10.00. Dørene åbnes fra klokken 9.00. DBU Sjælland vil være vært for kaffe og en croissant, som vil blive serveret ved bordene i salen. Alle skal blive på deres plads jævnfør restriktionerne.

Adressen er: Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde.