Mange af fodboldspillets facetter kan øves, trænes og finjusteres ned til mindste detalje. Både på det taktiske og tekniske plan er det muligt at forbedre resultatet, så fodboldkampene vindes og smilene bredes hos spillere og trænere. En del af det der kan trænes, er hurtighed blandt spillerne.

Hurtighed er et væsentligt og kampafgørende parameter i fodboldspillet, og nu kan vi tilbyde et arrangement, der netop har fokus på hurtighed og forbedring af spillernes hurtighed

Deltag i Trænerakademiet og optjen point
Endelig kan DBU Sjællands Træneruddannelsesgruppe komme i gang med at afvikle DBU Sjællands Trænerakademi.

Første afvikling er fredag den 12. november i Tåstrup FC, og her gælder om at være hurtig – i ordets egentlige forstand. Vi har denne aften besøg af konceptet Run-Faster, ved Danmarks p.t. hurtigste mand, Simon Hansen og hans far Ove Hansen, tidl. fodboldspiller og atletiktræner. De vil blandt andet give værktøjer til, hvordan du kan træne hurtighed med dine spillere. Simon Hansen har netop deltaget i OL i Tokyo, hvor det blev til en ny dansk rekord i 4 x 100 m stafet for hold, der lød på 38,16 sekunder. Og ud fra et fodboldmæssigt perspektiv, vil Ove og Simon vise øvelser omkring accelerationsteknik, topfartsteknik og retnings- og temposkift.

Aftenen byder på et oplæg og efterfølgende praktiske øvelser. Deltagerne skal ikke selv ud at løbe hurtigt, det får vi fodboldspillere til.

Vigtig info
Arrangementet henvender sig til trænere af U12 spillere og ældre.

Arrangementer giver 3 point til vedligeholdelse af C- eller B-licens

Tidsrummet er fra kl. 17-20 og det koster kr. 450,00 at deltage. Det er inkl. let forplejning.

Tilmeldingen finder du her

Tilmeldingsfrist er d. 4/11-2021

Spørgsmål til arrangementet og uddannelse generelt
Kan rettes til nedenstående

Kirsten Christensen
Uddannelseskoordinator Kirsten Christensen
Træner- og dommeruddannelse 4634 0731