Brug vinteren konstruktivt og arbejd med spillernes teknik, med futsal som redskab og de sjællandske haller som rammerne.

Tilmeldingen er åben fra 1. september til og med 4. oktober

Onsdag d. 1. september åbner vi op for tilmeldingen til årets futsal-turnering, og der er tilbud fra U8 og helt op til senior.

Alle hold spiller så vidt muligt 3 stævner fordelt mellem 2 indledende runder, samt en kvalifikationsrunde sammensat af hold på baggrund af resultaterne i de indledende runder.

Går man videre fra kvalifikationsrunden kvalificerer man sig til årets indendørs sjællandsmesterskaber, DBU Sjælland Finals.

Både/og i stedet for enten/eller

Som foregående år forsøger vi i planlægningen af futsal-turneringen, og de individuelle stævner/runder, at tage højde for hold, der ønsker både og deltage i Vinterbold samt futsal. Det er således muligt at udfolde talentet både indendørs og udendørs, og bruge de to turneringer til at supplere hinanden hen over vinteren.

Faktisk er det muligt at deltage i alle tre vintertilbud, futsal, Vinterbold og Indefodboldturneringen, hvis man skulle ønske det. 

Spil for flere hold, og få din årlige dosis futsal

Som spiller er det muligt at repræsentere en anden klub, end dem man tørner ud for normalt. Dette gøres ved at ansøge om supplerende tilladelse i KlubOffice.

Det kan du læse mere om her

A-rækkerne hvor der er DM.

Deltagerne i U19, U17 og U15 drenge A rækkerne, samt U18 og U16 pige A rækkerne, spiller 2 x 20 minutter.

Spilletiden betyder, at i stedet for en stævneform med flere modstandere i løbet af en dag, vil der være tale om hjemme- og udekampe, hvor hjemmeholdet skal sørge for at have en hal til rådighed. Der vil ligeledes være 2 dommere pr. kamp, som vil blive faktureret hjemmeholdet.

De to højest placerede hold kvalificerer sig til Finals i Roskilde d. 5 - 6. marts 2022. DM afvikles weekenden efter. Vinderen af Finals seedes nummer 1 fra Øst til DM. 

Børnefutsal til og med u-12.

Der udbydes stævner på datoer i sæsonen 21-22, og I kan som klub selv vælge, hvor mange datoer I ønsker at deltage. Husk at tilmelde på alle de datoer i ønsker at være med. Datoerne er separate, og I skal derfor tilmelde jer alle de datoer/stævner, som I ønsker at deltage i. Al tilmelding sker via KlubOffice.

Vi udpeger stævnestederne når fristen er slut 4.10.21

DBU Sjælland forbeholder sig ret til at flytte hold rundt på årgangene 1 niveau op eller ned alt efter antal hold tilmeldt samt geografisk

7/11-21        Alle U8 til U12 drenge og piger.
28/11-21      U11 og U12 drenge og piger.
5/12-21        U8 – U9 og U10 drenge og piger.

9/1-22          Alle U8 til U12 drenge og piger.
13/2-22        Medaljestævne - Alle U8 til U12 drenge og piger.
27/2-22        Medaljestævne - Alle U8 til U12 drenge og piger.

Hvad er futsal?

Futsal er indendørs fodbold, men det adskiller sig på vigtige punkter fra den klassiske indendørs fodbold, som mange kender. I futsal spiller man, i modsætning til almindelig indendørs fodbold, med en mindre bold. 

Bolden vejer det samme som en normal bold, men har en blødere inderbold, hvilket gør, at bolden ikke hopper så meget og derfor er nemmere at kontrollere. 

Samtidig er der ingen bander, så når bolden er ude af spil, skal der foretages et indspark ved igangsætningen. Yderlige spilles der med en målmand, der må bruge hænderne inde i straffesparksfeltet. 

Futsal spilles på en bane på størrelse med en håndboldbane, ligesom målene også er de almindelige håndboldmål og hvert hold har en målmand og fire markspillere på banen af gangen.

Find flere praktiske oplysninger her.

DBU Sjælland Finals 2022 for U13 og ældre.

DBU Sjælland afvikler det traditionsrige Finals d. 5 – 6 marts i Roskildehallerne, Bauhaus Arena.

Udover medalje og pokal vil sjællandsmestrene også modtage en t-shirt som bevis på deres sjællandsmesterskab.

Kan vi være med?

Se oversigten over årets række-udbud, samt hvilke niveauer der udbydes i de enkelte årgange.

Kampleder/døm-selv kampe

Ved Futsal for U11 og yngre er det førstnævnte hold (hjemmeholdet), der skal stille med en kampleder.


Holdtilmeldingsfrister

Holdtilmelding skal som altid foretages via din klubs adgang til KlubOffice. Holdtilmeldingen er åben fra den 1. september til og med d. 4. oktober.


Ved spørgsmål kontakt

Futsal U12 og yngre – Anders Aastradsen på 4634 0774 eller anaa@dbusjaelland.dk 
Futsal U13 og ældre Thomas Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk