Iklædt tykke vinterstøvler, handsker og vinterjakke, kunne DBU Sjællands børneudvalgsformand Kim Møller, og bestyrelsesformand Jakob Koed, overrække Hareskov IF den store hæder, at blive kåret til Årets Børneklub 2021.

En hæder som klubben i den grad har gjort sig fortjent til med sit store fokus på børnefodbolden, og sine trænere og lederes store engagement.

Et engagement som skinnede igennem denne dag, hvor der var ryddet en del af kunstgræsbanen, for at kunne gennemføre børnenes træning. En snerydning som klubbens egne trænere og forældre havde været i gang med fra morgenstunden af, og som reelt muliggjorde at træningen overhovedet kunne gennemføres.

Børnefodbolden trives

Et hurtigt kig rundt på banen viste både drenge og piger, og den glæde ved fodbold som er så kendetegnende ved spillet.

Kim Møller, formand for DBU Sjællands børneudvalg, samlede børnene og deres forældre, og satte ord på nogle af de ting, der gør deres klub til årets børneklub 2021.

I er et af de lysende eksempler på et af de børnefodboldmiljøer andre kan lade sig inspirere af. I har ungtrænere som engagerer sig på holdene, i bruger forældrene som aktive medspillere, og i tænker hele tiden fremad, for at give så mange som muligt glæden ved fodbold Kim Møller, Formand for DBU Sjællands børneudvalg

I Hareskov IF kan man starte til fodbold allerede som 3-årig, på deres Bold og Bevægelse hold, og derfra kan klubben mønstre hold i alle børneårgange, hold for både piger og drenge naturligvis.

Ny strategi for børnefodbolden

Hareskov IF har de seneste fem år, arbejdet målrettet på at skabe det fundament som klubben som helhed, og dermed også klubbens børnefodbold skal stå på. En del af dette arbejde tager sit afsæt i DBU’s nye strategi for børnefodbolden, og Hareskov IF bruger med egne ord strategien som et ”servicetjek” af klubbens tilgang til børnefodbolden.

I det arbejde vil Hareskov IF, som i så meget andet af deres arbejde med børnefodbolden, naturligt inddrage trænere og forældrene.

DSC 6412

En hæder man kan være stolt af

Hareskov IF skriver sig ind i DBU Sjællands historiebøger, i en række af sjællandske klubber, der gennem tiden har kunnet bryste sig af titlen som årets børneklub.

En hæder og ære, som ikke kun skal ses som et skulderklap, men også en forpligtelse til at forsætte det arbejde som ligger til grund for kåringen.

Og bedømt ud fra de børn, der var til stede denne snefyldte dag, så tegner fremtiden sig lys for Hareskov IF’s børnefodbold.

Stort tillykke til Hareskov IF med prisen som årets børneklub 2021

DSC 6380