Frivillighed er uden tvivl en af grundstenene i dansk fodbold og foreningsliv. Uden de frivillige kræfter i de danske fodboldklubber ville vi næppe kunne sørge for at dansk fodbold og foreningslivet ville klare sig så godt.

De er med til at gøre en kæmpe forskel for mange mennesker og er med til at gøre netop din klub helt speciel. Hvad end der er tale om en træner, en holdleder eller noget helt tredje, så er det en frivillig person, der sætter sit aftryk og er med til at få fodbolden i DBU Sjælland til at spille. Du kender helt sikkert personen, der altid stiller op, når der er brug for det, giver en ekstra hånd med eller som får hjulene til at køre rundt i klubben!

Alle de fantastiske frivillige vil vi gerne være med til at hylde i anledning af den nationale frivillighedsuge i uge 39.

Så hvis du kender en frivillig i din lokale fodboldklub, som fortjener 3 lækre specieldesignede hyldest-øl fra Fantombryg som et ekstra klap på skulderen, så kontakt os.

Du skal blot sende os en mail på simo@dbusjaelland.dk med en personlig hilsen senest d. 25. september – så sørger vi for at pakke 3 lækre specialdesignede øl, som I kan afhente i Himmelev i hele uge 39.