Den 11.-13. august spilles der Kronborg Cup i Helsingør – et kæmpe fodboldstævne for både piger og drenge. Stævnet skydes som altid i gang med et stort åbningsevent, hvor der er gratis adgang for alle.

I år finder åbningseventet sted den 11. august fra 13.00-19.00 på pladsen foran Kulturværftet i Helsingør. Her vil DBU Sjælland også være til stede, når vi sætter vores store fodboldfanzone op.

Fanzonen fylder vi med alle vores sjove aktiviteter, som fx fodbolddart, pannabane, turnering på oppustelig bane, eFodbold-tårne og en særlig Girl Power zone. Og så arrangerer vi også en VM i straffe-turnering.

Husk at I kan tilmelde jer både VM i straffe og turnering på oppustelig bane

Mød DBU Sjælland i fanzonen

I DBU Sjællands fanzone vil der udover en masse underholdning også være ansatte og ambassadører fra unionen, og det er derfor også en oplagt mulighed for at få en snak med nogle af de mennesker, der til daglig arbejder for at udbrede fodbolden på Sjælland.

Samtidig ser vi frem til at møde de mange fodboldspillere og forældre, og være med til at gøre dagen til en helt fantastisk oplevelse.

Det kan du opleve

I DBU Sjællands fodbold-zone vil du kunne opleve:

  • Fodbolddart 
  • eFodbold tårne (med FIFA 23)
  • Turnering på oppustelig bane (5v5)
  • VM i straffe
  • Panna-bane

Derudover vil der være en Girl Power Zone, hvor piger vil kunne få lov at prøve kræfter med en sjov forhindringsbane med fodboldøvelser og vinde fede præmier.

Turnering på oppustelig bane

Turneringen er inddelt i 2 årgange, 2011-2013 og 2014-2016. Ønsker du at deltage i turneringen på oppustelig bane, så skriv til Søren Nordtorp på sohn@dbusjaelland.dk

VM i Straffe

VM i straffe er inddelt i 2 årgange. 2007-2010 og forældre + trænere. Ønsker du at deltage i VM i straffe, så tilmeld dig ved at kontakte: Søren Nordtorp på sohn@dbusjaelland.dk

En del af velfærdsalliancen

DBU Sjælland er med til at skabe sjove fodboldoplevelser til Kronborg Cups åbningsevent, blandt andet på baggrund af den velfærdsalliance, som er indgået mellem Helsingør Kommune, DBU og DBU Sjælland.

Velfærdsalliancen løber til og med 2026 og du kan læse mere om den her.

Yderligere information om åbningsevent

Åbningsdagen afholdes d. 11. august fra kl. 13.00-19.00 – det finder sted på Kulturhavnen, Allegade 2, 3000 Helsingør.

Alle med interesse i Kronborg Cup kan deltage i åbningseventet, som er gratis at deltage i for alle.

Du kan finde mere info på www.kronborgcup.dk

Om Kronborg Cup

Kronborg Cup byder på et koncept med effektiv turneringsafvikling og fokus på sund kost. Det er underordnet, om du er træner for et pige- eller drengehold i aldersgruppen mellem 8-17, år eller om I spiller på A, B eller C niveau - Kronborg Cup har plads til alle. Som en af de få turneringer tilbyder Kronborg Cup flere niveauer i de fleste rækker, og de enkelte hold spiller alle kampe på samme fodboldanlæg.

Spørgsmål til fanzonen?

Hvis du har spørgsmål til aktiviteterne i fanzonen, vil I tilmelde jer VM i straffe og turnering på oppustelig bane eller vil I vide mere om, hvordan din by eller klub kan få besøg af DBU Sjællands fanzone, så kontakt nedenstående.

Søren Hørslev Nordtorp (1)
Projektleder Søren Hørslev Nordtorp
Turnerings-/stævneudvikling, Seniorudvalget 4634 0745