“Fordelen ved denne stævneform er, at aldersinddelingen er fleksibel. Det er godt, at der laves en turneringsplan, der tilgodeser alle piger, uanset alder”, siger træner Johannes Normann Andersen fra VG Fodbold, der har haft flere pigehold med til Queens Cup.

Til et Queens Cup-stævne er alle nybegyndere, og der er stor fleksibilitet i sammensætningen i forhold til alder. Man kan for eksempel godt tilmelde piger fra U9, U10 og U11, og de kommer til at spille på samme hold. 

“Derudover kan jeg rigtig godt lide, at det sociale er i fokus og at pigerne skal have en god oplevelse”, siger Johannes.

Udover kampene er der nemlig et socialt element i form af aktiviteter og lege. Det kan for eksempel være en oppustelig dartskive eller en oppustelig bane. Aktiviteterne varierer fra stævne til stævne, men uanset hvad kommer pigerne hjem med en god oplevelse.

Hvad er Queens Cup?

Det overordnede formål med dette stævne er at pigerne får en god og sjov oplevelse med det at spille kampe og være til stævne.

Til Queens Cup får pigerne spillet 3-4 kampe i løbet af dagen. Stævnet er tiltænkt både de piger, der lige er startet til fodbold, og også dem, der aldrig har spillet fodbold før og godt kunne tænke sig at prøve det.

Der bliver typisk spillet både 3-mands-, 5-mands- og 8-mands-kampe til stævnet.

Der er ingen resultatformidling. Alle er vindere ved at deltage, og alle får en medalje.

Aktuelle Queens Cup-stævner, I kan tilmelde jer

  • 9. september i Svogerslev BK
  • 7. oktober i Suså IF
  • 4. november i Nivå-Kokkedal Fodbold

Alle tre stævner er udendørs.

 

Hvis I ønsker at tilmelde jer eller har spørgsmål, så kontakt:

DBUS Medarbejdere 140324 021
Projektkoordinator Nicklas Christoffersen
Get Movin'-klubrådgiver, DBU Sjællands Eventcrew, Sekretær for KDG-Bredde, DBU Sjællands priser og nationale priser 4647 3503