For tredje gang kridter DBU banen op til en dag i fodboldens tegn og inviterer hele fodbolddanmark til Fodboldens Kongres.  “Sammen om udviklingen af dansk fodbold” er temaet, når startfløjtet lyder til kongressen, der er fyldt med inspirerede oplæg, lærerige debatter og gode muligheder for at netværke. Grib muligheden for at komme helt tæt på aktuelle temaer som fodbold på tværs af køn, klubudvikling, dommerfaget og meget mere.

Administrerende direktør i DBU, Erik Brøgger Rasmussen, glæder sig til at åbne dørene til eventet:

”Dansk fodbold står et fantastisk sted med stigende medlemstal, flere fans på stadion, og landshold, der kvalificerer sig til næsten alle slutrunder. Men vi vil videre og har store ambitioner forankret i vores strategi ’Samle & Begejstre’. Dansk fodbold spænder vidt, og vi kan derfor også kun nå vores mål med stærkt samarbejde, hvor der er plads til alle. Det gælder mellem bredde og elite, på tværs af geografi og størrelse, og med respekt for køn og diversitet. Til Fodboldens Kongres mødes vi og drøfter vores ambitioner og mål – og får muligheden for at blive klogere og skabe netværk til et endnu stærkere samarbejde,” siger Erik Brøgger Rasmussen.

Både danske og internationale oplægsholdere vil lægge vejen forbi kongressen.

Det tæller blandt andre:

  • Anders Agger, journalist og kendt fra ’Indefra med Anders Agger’
  • Heino Hansen, komiker og tidligere radiovært
  • Lydia Bedford, U18-herretræner hos Brentford FC
  • Arnela Muminovic, fodboldkommentator og ekspert for DR

Og der er meget mere at glæde sig til, for på kongressens mindre scener udfolder flere spor og emner sig. Hvad med at udforske “fællesfodbold for børn” om formiddagen og deltage i en debat om VAR om eftermiddagen?  Med otte forskellige moduler fordelt over dagen er der mulighed for at skræddersy sit eget program og dykke ned i de to emner, du finder mest interessant.

Læs mere om alle modulerne her.

Tag kontakt til din klubformand, hvis du vil med på Fodboldens Kongres eller tilmeld dig her:

https://dbu.nemtilmeld.dk/416/

Senest tilmelding er den 26/2 kl. 12. 

Vi glæder os til at byde dig indenfor til Fodboldens Kongres 2024!

 

Program Fodboldens Kongres 2024