Mange af os er blevet begejstret af landsholdene og har samlet os, når vi har sunget nationalsangen skulder ved skulder med andre landsholdsfans. Men fodbold er meget mere end vores landshold. Den kan være med til at skabe fællesskaber, og den kan være med til at løfte og tage et vigtigt ansvar, så kampene også kan vindes udenfor kridtstregerne.

'En Del af Noget Større-prisen' bliver hvert år uddelt til et projekt, som bidrager til at løse samfundsmæssige udfordringer inden for eksempelvis integration, socialt udsatte og sundhed.

Fire initiativer er i år nomineret til ’En Del af Noget Større’-prisen. Vinderen af prisen modtager, foruden æren, 25.000 kroner til det videre arbejde for at være 'En Del af Noget Større'.

Afstemningen er nu åben, så du kan gå ind og give din stemme til det projekt, du synes fortjener at blive hyldet for deres indsats. Afstemningen lukker torsdag den 23. februar 2023 kl. 23.59.

Kandidaterne til En Del af Noget Større-prisen 2022 er:
- ’Unge fodboldpiger bliver dommere’
- Høje Taastrup Dream Team - ’Fodbold for børn med særlige behov’
- ’Inklusion i fodbold-Danmark’
- B1909’s kvindehold

Læs mere om kandidaterne og afgiv din stemme her lige her

De fire nominerede er valgt af DBU’s bestyrelse, efter at DBU’s Lokalunioner, Divisionsforeningen. Kvindedivisionsforeningen og DBU’s komiteer og udvalg har haft mulighed for at nominere kandidater fra hele landet.

 

Tidligere års vindere af En Del af Noget Større-prisen:

2021


2020

2019

BK Stjernen


Fodbold for Fremtiden


Projekt 'Fodbold, dannelse, integration'

2018

Randers FC’s arbejde med UEFA’s #EqualGame-kampagne

2017

Projekt ’Fodbold Fitness ABC, After Breast Cancer’

2016

Boldklubben Enghaven

2015

Kamilla Kjeldsen

2014

Peter Krustrup