Hvis jeres klub skal nå at have hold med i både forårsturneringen 2023 og DBU Pokalen, så skal I skynde jer at tilmelde holdene, hvis I ikke allerede har fået det gjort.

For foråret står døren og det samme gør forårsturneringen og DBU Pokalen. Tilmeldingen til de to turneringer er fortsat åben, men tilmeldingen lukker den 28. februar 2023.

Som altid sker tilmeldingen via KlubOffice.

Automatisk tilmeldte hold

Hold der deltog i 11-mands og 8-mands turneringerne i efteråret 2022 er automatisk blevet overført til forårssæsonen 2023.

Dette gælder dog ikke for hold, som blev trukket ud af efterårsturneringen. Disse er således ikke automatisk gentilmeldt.
Har man forventning om at kunne stille hold igen, så skal et trukket hold fra efterårsturneringen altså tilmeldes på ny for at kunne deltage i forårsturneringen.

Undgå bøder i forårets første kampe

Forårsturneringen fortsætter rent praktisk, hvor efterårsturneringen slap. Det betyder, at selvom turneringen har ligget stille i flere måneder, så kører turneringen videre, som havde der ikke været en pause.

Det kan således have en betydning for om spillere er spillet fri, ligesom karantæner fra efterårsturneringen fortsat er gældende. Vær derfor ekstra opmærksom i forårssæsonens første kamp, så I undgår bøder/gebyrer, der sagtens kunne være undgået.

Kan man tilmelde et automatisk overført hold i en ny række?

Hvis I vil tilmelde et eksisterende hold, som er automatisk overført, i en lavere eller højere række skal I gøre følgende:

  • Træk holdet i den pågældende række
  • Tilmeld holdet på ny i den ønskede række

Har jeres klub fx et hold i Række 3, som man vil tilmelde Række 4, så skal man således først trække holdet fra Række 3, og derefter laver en ny-tilmelding af holdet i Række 4.

Ved spørgsmål til forårsturneringen eller DBU Pokalen, bedes I kontakte:

DBUS Medarbejdere 140324 017
Administrator Lars Nielsen
8:8 og 11:11 U13 og ældre, Indendørs på håndboldmål U11 og ældre, Pokalturneringer 4634 0734
DBUS Medarbejdere 140324 010
Administrator Brian Rasmussen
8:8-turnering U10-U12, event/stævner, Vinterbold, KlubOffice 4634 0741