DBU Sjællands pris Gepard Prisen er i en årrække blevet tildelt hvert år til en ung ildsjæl, der har markeret sig ved en særlig indsats for en eller flere foreninger, eksempelvis som leder, træner, instruktør, bestyrelsesmedlem, udvalgsmedlem, initiativtager eller lignende.

Tidligere på året overraskede DBU Sjællands formand Jakob Koed årets vinder på fodboldbanen ved Østmøn Fodbold Klub.

Gepardprisen Kasper Møller Olsen

Vinderen var den 31-årige Kasper Møller Olsen – blandt venner kendt som "Hulk" – som har været en del af Østmøn Fodbold Klub siden 2012, hvor han flyttede til Møn.

Han er fast spiller på klubbens seniorhold, og har løbende påtaget sig flere og flere opgaver i klubben. Han har været med i bestyrelsen siden 2018 og er blev blevet ungdomsformand i 2020.

Kasper er heller ikke bleg for at påtage sig praktiske opgaver – blandt andet kridter han baner hver uge ved siden af sit normale fuldtidsjob.

Formanden kunne også fortælle en anekdote fra en klubturnering for senior og Superveteraner.

"I havde lovet superveteranerne, at der ville være stegt flæsk med persillesovs – men fik problemer med leveringen. Hvad gør man så? Jo - så lavede du det da bare selv", sagde Jakob Koed til stor moro for tilhørerne.

Kasper har tidligere trænet klubbens U14-spillere og har gennem flere år ydet en stor indsats ved den årlige fodboldcamp.

Han er også typen der springer til, hvis en af ungdomstrænerne er forhindret en dag, og han kører også med til stævner med børnene, hvis der er behov for det, selvom han ikke selv har børn, der spiller.

Kasper er en af de frivillige, der er guld værd for sin klub, og han fortjener i den grad at vinde Gepard Prisen.

Udover diplom og blomster modtog Kasper et beløb på 5.000 kr.

Gepard Prisen afløses af Erik Asmund Legatet "Den unge leder"

Kasper blev den sidste vinder af Gepard Prisen, som nu afløses af legatet "Den unge leder". Legatet er et af de tre Erik Asmund Legater:
  • Ildsjælen
  • Den unge leder
  • Samfundsprisen

Læs mere om Erik Asmund Legaterne og hvordan du kan indstille til dem.

Og læs også om DBU Sjællands andre priser, som nu har åbent for indstilling.

Denne nyhed er en opdatering af den oprindelige nyhed fra januar 2023, hvor der nu er tilføjet videoen med Kasper samt info om DBU Sjællands priser.