Det lignede en helt almindelig træningsaften på RB06’s fodboldanlæg. Træner for klubbens yngste piger, Natalie Rømer, var tirsdag aften i gang med sin sædvanlige træning, da en delegation fra DBU Sjælland og Sommerland Sjælland dukkede op med en helt særlig pris.

Natalie er nemlig blevet udvalgt til at modtage Sommerland Sjællands Børnelederpris for sit kæmpe arbejde med at udvikle pigefodbolden i RB1906.

Prisen blev overrakt af Ilknur Kekec Coban, der er suppleant i DBU Sjællands bestyrelse. Hun blev assisteret af Sommerland Sjællands maskot, blomster-alfen Mysa, der gjorde stor lykke hos børnene og gav high-fives hele vejen rundt.

Kim Møller, formand for DBU Sjællands børneudvalg, holdt en tale, hvor han blandt andet fremhævede, at Natalie har en stor del af æren for, at op mod 60 piger i alderen op til 12 år spiller i RB06. Hendes engagement smitter af på alle omkring hende, og hun er utrolig vellidt blandt både børn og voksne. Natalie var også drivkraften bag at få RB06 med i projektet ’UEFA Playmakers – inspired by Disney’, der introducerer 5-8-årige piger til fodbold gennem leg og de velkendte Disney-universer.

I det hele taget er Natalie Rømer er en ildsjæl, som på alle måder brænder for børne- og pigefodbolden, og derfor er det helt fortjent, at hun modtager Sommerland Sjællands Børnelederpris.

Natalie 2 Prisvinderen Natalie Rømer ses her med sine spillere, Sommerland Sjællands maskot Mysa og Ilknur Kekec Coban, der er suppleant i DBU Sjællands bestyrelse.

Om Sommerland Sjællands Børnelederpris

Prisen er stiftet af Sommerland Sjælland og DBU Sjælland, som gerne vil gerne anerkende og synliggøre det store og uundværlige arbejde, frivillige ledere udfører til fordel for børnefodbolden.

Prisen uddeles hvert år til en ulønnet ildsjæl, der er synlig i sit lokalområde og som har markeret sig ved en særlig indsats for børnefodbolden på Sjælland. Udover et diplom får prismodtageren 5.000 kr.

Læs mere om Sommerland Sjællands Børnelederpris