Først et fodboldstævne – og så en tur i Sommerland Sjælland. Det er den enkle, men populære, opskrift på Sommerland Sjælland Pige Cup, der løb af stablen lørdag den 3. juni.

I alt 95 hold med ca. 900 pigespillere dystede først mod hinanden på FK Odsherreds baner. Den fik fuld skrue i både 3-, 5- og 8-mandskampene, og op mod 1200 forældre, søskende og andre tilskuere bakkede holdene op.

FK Odsherreds baner og klubhus var et perfekt sted til stævnet, og klubbens mange frivillige var med til at sikre deltagerne og deres familier en supergod oplevelse.

Og så gik turen til Sommerland Sjælland – allerede fra sidst på formiddagen piblede det ind i forlystelsesparken med glade fodboldpiger, trænere og familier.

Her stod DBU Sjællands folk klar med medaljer til alle deltagere samt en spændende fanzone, hvor man både kunne skyde til måls på fodbold-dart, spille kamp på den oppustelige fodboldbane og deltage i konkurrencen om to af de nye trøjer fra kvindelandsholdet.

Helt ekstraordinært fik deltagerne ved Sommerland Sjælland Pige Cup mulighed for at hente gratis billetter til kvindelandsholdets kamp mod Spanien den 5. juli. Det er dejligt, at så mange vil komme til landskampen på Gladsaxe Stadion og være med til at sende landsholdet godt af sted til VM i Australien/New Zealand.

Stor tak til deltagerne og deres familier samt alle de frivillige, der fik dagen til at forløbe glat. En særlig tak til DBU Sjællands to samarbejdspartnere, FK Odsherred og Sommerland Sjælland.

Vi glæder os til næste weekend, hvor den tilsvarende Sommerland Sjælland Drenge Cup løber af stablen – og også til næste års Sommerland Sjælland Pige Cup!