Kampklar Mockup

Mere end en halv million kampe, træninger og sociale sammenkomster driblede sidste år gennem det populære holdsystem KampKlar, som med sit tætte samarbejde med klubbens system, sikrer sammenhæng fra klublokaler til grønsværen. 

I de kommende måneder venter turneringskampe, stævner og måske også et par træningskampe. 

Få de bedste fem fif til en sikker sejr her.

1. klik kampene i kalenderen 

Hvis du er træner eller holdleder og erfaren bruger af KampKlar, så kan du formentlig proceduren, når kampene bliver sluppet løs af jeres lokalunion, i søvne. Og hvis du skulle glemme det, så minder systemet dig om det, når turneringsprogrammet er klar - hvis altså lige klubben husker at tilmelde holdet rigtigt til turneringen

Hvis du er ny i KampKlar, så er det heldigvis let at klikke sig til en fuld fodboldkalender. Turneringskampene kan hentes ind i holdkalenderen fra KampKlar på Mit DBU med ganske få klik. Det samme gælder stævner, og senest også træningskampe. 

Når kampene er klikket i KampKlar, får trænerteamet automatisk besked, hvis der sker ændringer i løbet af sæsonen. 

Aktivitetsskabelob Har I også faste rutiner omkring kampene? Så kan en aktivitetsskabelon spare jer tid. Klik på billedet for at oprette en skabelon, der kan bruges, når kampene skal i KampKlar.

2. kommuniker med modstanderne

 

 

Når kampprogrammet er klikket ind i kalenderen, så skal en fra trænerteamet åbne for tilmelding, dele opgaver ud og hvad I nu ellers har af rutiner på holdet. Se hvordan her

Når I nærmer jer kampstart, så kan der være behov for at komme i kontakt med modstanderholdet. Det kan KampKlar også hjælpe med. 

Se hvordan i videoen her: 

Kickoff (1) Fra KampKlar kan man skrive sammen med modstanderholdet- eller holdene. Foto: Unsplash.

3. få forældrene på banen

Når forældrene begge skal have adgang. Hvis I har flere børn, der spiller fodbold – eller du selv spiller. Og når spilleren selv begynder at styre tilmelding.

Der er mange scenarier, og derfor lige så mange grunde til at blive ’kontaktperson’.

For at blive kontaktperson, skal man have sin egen DBU-profil. Den kobles sammen med spillerens, og så kan det hele styres på fra én profil – eller I kan være flere, der deles om adgang.

Hvis du er træner, så kan du hjælpe forældrene godt i gang, ved at invitere dem fra spillerens profil i KampKlar. Samme mulighed er der fra spillerens egen profil. 

Derfor skal forældrene oprettes som kontaktpersoner

1. Du undgår at logge ind og ud af forskellige DBU-profiler. 

2. I kan være flere om at dele adgang til barnets profil. 

3. Flere kan få beskeder fra træner, klub, holdkammerater og andre forældre. 

4. Du kan hente hele familiens aktiviteter i kalenderen med et samlet 'iCal-link'

5. Du kan se dine børns digitale medlemskort, fodboldstatistik mv. i Fodbold app'en. 

Forældre på sidelinjen Forældrene skal også være KampKlar. Det bliver de som 'kontaktpersoner'. Foto: fodboldbilleder.dk.

4. vælg hvordan du vil have besked 

 

Det er en god idé, uanset hvilken rolle du har på holdet, at slå vejen forbi Beskedcenter - indbakken i øverste højre hjørne i Fodbold app'en. Det er nemlig her, man bestemmer, hvordan beskederne fra KampKlar skal fordeles videre fra fodbold-indbakken. Det kan være som app notifikation, e-mail eller - ved direkte beskeder fra KampKlar - som SMS. 

Trænere og holdledere har flere bolde i luften, og derfor kan Beskedcenteret hurtigt blive fyldt op med beskeder om alverdens ting fra fodboldhverdagen. I KampKlar på Mit DBU kan man vælge, hvad man vil have besked om. Hvis man fx vil nøjes med at tjekke inden træning, hvor mange spillere der har tilmeldt sig, så kan man vælge fra, at få besked om statusændringer fra spillere. 

Se hvordan man undgår en overfyldt fodboldindbakke her

Beskedindstillinger I Fodbold app'en kan man vælge, hvordan man vil have leveret beskeder om sit fodboldliv - også fra KampKlar.

5. del opgaverne ud 

 

 

Der er mange opgaver, foruden træning og kamp, der skal løses på holdet i løbet af sæsonen. De mere traditionelle af slagsen, som kørsel, frugt og dommertjansen.

Men KampKlar bruges også flittigt til at fordele ansvaret ud for de mere særegne opgaver. En ’historiefortæller’, ’brænde + optænding’ og sågar ’medbring trailer’, er nogen af de knapt 6000 forskellige opgaver, der bliver brugt på KampKlar-holdene.

I kan også oprette jeres egne opgaver, som kan bruges på kampe, træninger og sociale arrangementer.

Og hvis I vil sikre, at det ikke er Tordenskjolds soldater, der kører til udekampene eller vasker kamptøjet hver gang, så kan trænerteamet med ’Aktivitetsstatistik’ hurtigt finde ud af, hvem der er flittigst til at tage fra på de opgaver, I har på jeres hold.

Aktivitetsstatistik Opgaver og til- og frameldinger samles sammen under 'Aktivitetsstatistik'. Hvis du er en del af trænerteamet, kan du klikke på billedet og se hvordan den ser ud for jeres hold.

vil i i gang med kampklar på jeres hold?

Der er masser af muligheder for at komme i gang - eller komme videre. I spotboksene herunder kan du finde tre af dem, der kan hjælpe jeres hold og klub til at blive KampKlar.