Nicolaj Mørch fra Næstved IF har netop modtaget en af de fineste personlige priser i DBU Sjælland – prisen som Årets Fodboldleder på Sjælland. 

DBU Sjællands formand Jakob Koed overraskede Nicolaj Mørch torsdag til et trænermøde i klubhuset, og der var både tale, diplom, blomster og klapsalve til den ydmyge prisvinder. 

Nicolaj Mørch – en uundværlig ildsjæl i Næstved IF 

Nicolaj løfter det sociale miljø i Næstved IF og skaber en atmosfære, hvor trænere, ledere og spillerne føler sig godt tilpas.  

Hans nærvær og aktive tilgang til hverdagen i klubben har sat sit præg på den enkelte træners, leders og spillers liv.  

Nicolaj er ikke bare holdleder for 07-08-drengene, men en nøglefigur, der udfylder flere afgørende roller på tværs af hele klubben. Dermed aflaster han både spillere, træner og ledere. 

Nicolaj er kendt for sin naturlige evne til at danne gode relationer med spillerne. Han agerer altid professionelt og velforberedt i mødet med klubbens aktører og samarbejdspartnere.  

Hans mødestabilitet og evne til at indtage det udviklende rum er bemærkelsesværdig og fortjener anerkendelse. 

Alt dette gør Nicolaj til en meget respekteret skikkelse i Næstved IF, og det er uanset om man spørger kolleger, spillere, forældre eller andre, han møder på sin vej. 

Nicolaj er ikke bare en yderst berettiget modtager af prisen som Årets Fodboldleder på Sjælland – han er også uundværlig i fodboldfællesskabet i Næstved IF. 

Med kåringen kommer Nicolaj nu til at indgå i et felt af 5 fodboldledere fra hele landet, der alle har muligheden for at vinde prisen som årets danske fodboldleder og blive indstillet til prisen som "Best Grassroot Leader" i UEFA.