Lørdag holdt Skælskør Boldklub & Idrætsforening klubbens 99 års fødselsdag, og klubben diskede op med pølser, kage og kaffe til de omkring 300 medlemmer og gæster, der var dukket op for at markere dagen.  

Blandt gæsterne var DBU Sjællands formand Jakob Koed, der tog ordet – i første omgang for at ønske medlemmerne tillykke med klubbens fødselsdag. 

Efter nogle anekdoter fra historiebøgerne opremsede formanden en lang række eksempler på det kæmpe arbejde, som klubben og dens frivillige gør for medlemmerne og lokalområdet. 

Blandt andet at SBI er en klub for bredden, og at man ikke prøver at være mere end det. Og at døren altid står åben for medlemmer, hvis de skulle få lyst til at komme tilbage. Det er der nemlig mange, der gør efter at have prøvet sig af i større – eller mere eliteprægede – klubber. 

I det hele taget var konklusionen, at SBI er ”en super klub at komme til!” – og i hele klubbens 99-årige historie har den aldrig haft så mange medlemmer eller frivillige som nu. 

Og så kom formanden frem til det, han egentlig var kommet for: At overbringe nyheden om, at Skælskør Boldklub & Idrætsforening har vundet prisen Årets Fodboldklub på Sjælland 2023. 

Prisen gives vi hvert år til en klub, der har gjort en ekstraordinær indsats for klubbens medlemmer og for lokalområdet. Og det må man sige, at SBI har gjort – og fortsat gør! 

Udover æren, en pokal og et flot diplom får klubben 100 fodbolde samt 100 specialøl fra Fantombryg med klubbens logo, som de kan bruge til en frivilligfest el.lign. 

Der var også taler fra borgmester Knud Vincents samt fra klubbens formand Steffen Mikkelsen og bestyrelsesmedlem Bo Georg Petersen. 

Øl Skælskør 1 Skælskør B&I fik blandt andet 100 øl fra Fantombryg med klubbens logo.