Den 13. januar slår vi dørene op til et arrangement, som vi har valgt at kalde for "Det frivillige førstehold". Arrangementet er en ekstra hyldest til alle de seje frivillige, der findes ude i vores fodboldklubber. Det er dermed et arrangement for jer i klubberne, hvor I skal hyldes.

Arrangementet finder sted lørdag den 13. januar fra kl. 10 til 15 (dørene åbner 9.30), hos BOXEN i Holbæk.

"Det frivillige førstehold" er et arrangement i to dele, der bliver professionelt styret af den erfarne journalist og fodboldkommentator Zak Egholm, som vil præsentere diverse oplæg og håndtere debatpanelernes dilemmaer og spørgsmål.

Del 1:

Første del består af et inspirerende oplæg om betydningen af frivillighed, hvor vi er så privilegerede over at have tidligere fodboldspiller- og træner og nuværende fodboldekspert, Morten Bruun, med som oplægsholder.

I oplægget vil Morten Bruun gå helt ned i dybden med alverdens forskellige emner, som vedrører frivilligheden og de frivilliges betydning for fodbolden i Danmark.

Del 2:

Del 2 er 'Spørg holdet', hvor publikum kan komme med et problem eller et spørgsmål, som de ønsker svar på. Holdet, består af prominente navne som Troels Bech (tidl. Fodboldtræner), Niels Frederiksen (fodboldtræner) og Morten Bruun (fodboldekspert).

"Holdet" vil diskutere og drøfte forskellige problemer og dilemmaer fra vores fodboldklubber, hvorefter de til sidst giver hver deres mening og løsning. 

Efter 'Spørg holdet' (del 2) vil der blive uddelt en eksklusiv fodboldtrøje til den person, som "holdet" vurderer har stillet dagens bedste dilemma eller spørgsmål.

Info om tilmelding

Hvis dette lyder som noget, din klub eller du som enkeltperson kunne være interesseret i, er det muligt at tilmelde sig til arrangementet VED AT TRYKKE HER.

Det er GRATIS at tilmelde sig til arrangementet – dog kan den enkelte person maks. foretage fem tilmeldinger til arrangementet. Tilmelding er mulig indtil den 5. januar 2024, medmindre der bliver udsolgt inden.

Afbud til arrangementet skal ske senest den 9. januar. Udeblivelse uden afbud efter den 9. januar vil koste 300 kr. i udeblivelsesgebyr.

DSC04971
Unitled 014
Sommerland Sjælland Pige Cup 2023 027

Forplejning er med i arrangementet

Under arrangementet vil vi sørge for lidt forplejning, der består at kaffe/the når I ankommer. Ved middag vil der blive serveret lidt lækker frokost med tilhørende drikkevarer til og så slutter vi af med lidt kaffe/the og kage til sidst på dagen. Alle gæster får udover forplejning en lille gave fra DBU Sjælland med hjem.

Vi håber at se et stort fremmøde til denne fejring af jer ’de frivillige ildsjæle’, som dedikerer deres tid og energi til klubberne og udfører et enormt frivilligt arbejde hver dag.

Lad os sammen hylde frivillighedsånden og skabe uforglemmelige minder!

Vi ser frem til at dele denne unikke fejring med så mange af jer som muligt!

Praktisk info:

  • Dato: lørdag, 13. januar 2024
  • Tid: Kl. 10.00 til 15.00 (dørene åbner 9.30)
  • Sted: BOXEN, Holbæk (Østre Havnevej 11, 4300 Holbæk)
  • Arrangementet er GRATIS at deltage i

NB: Parkering er gratis, men husk at bruge Boxens egne parkeringspladser!

Halvbanestævne U5 U7 Tunehallen 120323 Fotos Af Gaston Szerman 106
DSC 3666 Foto Mathias Lilholt DBU Sjælland
DSC06404
Det Frivillige Førstehold Webgrafik