Frivillighed er utvivlsomt en af hjørnestenene i dansk fodbold og foreningsliv. Uden de dedikerede kræfter i de sjællandske fodboldklubber ville vi næppe kunne opretholde den høje standard inden for dansk fodbold og foreningsliv.

Disse personer gør en betydelig forskel for mange og er med til at gøre din klub unik. Uanset om det er en træner, en holdleder eller en anden frivillig rolle, så er det en person, der lægger en ekstra indsats og er med til at sikre, at fodbolden i DBU Sjælland fungerer smidigt. Du kender sandsynligvis personen, der altid træder til, når der er behov, giver en ekstra hånd med, eller som holder klubben i gang!

Giv en frivillig ildsjæl en helt særlig tak

Alle de fantastiske frivillige i de sjællandske fodboldklubber vil vi gerne hylde i anledning af den nationale frivillighedsuge i uge 39.

Så hvis du kender en frivillig i din lokale fodboldklub, som fortjener at blive belønnet med tre unikt designede "hyldest-øl" fra Fantombryg som en ekstra påskønnelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail på nich@dbusjaelland.dk med en personlig besked senest den 24. september.

Så vil vi sørge for at pakke tre skønne og specialdesignede øl, som I kan afhente på DBU Sjællands kontor i Himmelev i hele uge 39. I e-mailen er det også muligt at angive, hvornår du gerne vil afhente din bestilling - så sørger vi for at øllene står klar, når du vil afhente dem.

Du skal altså ikke gøre andet end at bestille øllene, afhente dem hos os og så aflevere dem til den frivillige ildsjæl, der gør en særlig indsats.

Frivilligeuge39 Horisontal

Sådan hylder du de fantastiske frivillige med tre specialøl

  • Skriv en personlig besked til den frivillige ildsjæl, som du ønsker at hylde og belønne med tre specialdesignede øl fra Fantombryg.
  • Send en mail med den personlige besked til nich@dbusjaelland.dk (mailen skal være sendt senest 24. september 2023)
  • Afhent de tre øl på DBU Sjællands kontor i Himmelev i Uge 39 (du kan i mailen til os angive et tidspunkt, hvor du ønsker at afhente øllene)
  • Aflever øllene til den fantastiske frivillige
  • Del et billede eller en video af den frivilliges reaktion på sociale medier med hashtagget #DBUSjælland eller tag os @DBUSjælland