OMBOLD er en NGO, der arbejder med at engagere og motivere socialt udsatte voksne mennesker til at indgå i lokale fodboldfællesskaber.

Mandag blev der afholdt et OMBOLD-stævne på Stændertorvet i Roskilde som en del af kommunens "Sommerliv"-projekt.

Ombold Showkamp I Roskilde 120824 018

En række OMBOLD-hold fra Sjælland spillede mod hinanden og havde en sjov og aktiv dag i fodboldens tegn.

Fire medlemmer af byrådet i Roskilde stillede op til en showkamp mod det lokale hold OMBOLD Roskilde. På OMBOLD-holdet spiller blandt andre Camilla Tonea Nielsen. Hun er blevet udtaget til Hjemløselandsholdet, der snart skal spille med til Homeless World Cup.

Ombold Showkamp I Roskilde 120824 024 Camilla Tonea Nielsen viste sin målnæse.

Kampen endte 3-3 i ordinær spilletid og blev afgjort på straffesparkskonkurrence, hvor politiker-holdet tog en kneben sejr med hjem.

Ombold Showkamp I Roskilde 120824 025 Ombold Roskilde-holdet og politiker-holdet

Ombold

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for mennesker i udsatte positioner, det kan fx være mennesker, der kæmper med misbrug, hjemløshed og/eller psykisk sårbarhed.

OMBOLDs aktiviteter danner grobund for positiv udvikling i forhold til både fysisk og mental sundhed.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger.

Spillerne deltager blandt andet i træninger, stævner og mesterskaber.

Alle i OMBOLD er engagerede fodboldboldspillere eller frivillige, der er en del af et landsdækkende fodboldfællesskab, hvor man bidrager med det, man kan.

Læs mere om OMBOLD