Vi har det sååååååå sjovt

Ordene råbes i kor, når de fleste af de deltagende pigerne skal svare på, hvordan det var at spille Queens Cup stævne i Havdrup tidligere på året.

Queens Cup er et fodboldstævne for U6-U14, hvor det overordnede formål er, at pigerne får en god og sjov oplevelse med det at spille fodboldkampe og være til stævne. Derfor inkorporeres også diverse andre fodboldaktiviteter, hvilket betyder, at pigerne kan hygge sig med at skyde på en oppustelig dartskive eller spille på en oppustelig bane, som en del af deres kampprogram.  Aktiviteterne varierer fra stævne til stævne, men uanset hvad kommer pigerne hjem med en god oplevelse.

Til `Queens Cup´ vil pigerne få spillet 3-4 kampe i løbet af dagen og stævnet er tiltænkt både for de piger, der lige er startet til fodbold, men også for dem der aldrig har spillet fodbold før og godt kunne tænke sig at prøve det. Der bliver typisk spillet både 3-mands-, 5-mands- og 8-mands-kampe til stævnet. Der er ingen resultatformidling. Alle er vindere ved at deltage, og alle får en medalje.

IMG 4406
IMG 4332
IMG 4359

Et godt intostævne

Til Queens Cup er der både plads til dem, der har været til stævne flere gange, men også til dem, hvor det er deres allerførste møde med et fodboldstævne.

Da Queens Cup blev afviklet i Havdrup tidligere på året havde klubben Faxe-Haslev Pigefodbold taget deres helt unge pigehold med til stævnet. Og selvom det hele var meget nyt for pigerne, så var det stadig en rigtig god oplevelse.

”Det har været sådan en god oplevelse. Pigerne har været i godt humør hele dagen, og spillet en masse kampe mod nogle søde modstandere. Det var selvfølgelig også kronen på værket, at de alle fik en medalje med hjem”, siger klubbens træner.

Ved spørgsmål til queens cup, kan du kontakte:

DBUS Medarbejdere 140324 011
Projektkoordinator og administrator Claes Lange
Børnefodboldstævner, U8-12, Materialeudlejning, Queens Cup, events 4634 0771
Michaela 001
Praktikant Michaela Ahle