”Kenneth er en fantastisk træner! Jeg ved bare, hvor stor betydning, det har, at man har sådan nogle ildsjæle i byen – og det synes jeg, skal anerkendes”, siger Rikke Larsen, der er forælder til en spiller i Svogerslev Boldklub.

Sammen med omkring 70 børn og forældre fra klubben var hun mødt op og stod klar i klubhuset til at modtage Kenneth Vestergaard, der troede, han skulle til trænermøde. Men i virkeligheden skulle han modtage Sommerland Sjællands Børnelederpris.

Maskotten Mysa fra Sommerland Sjælland havde taget formanden for DBU Sjællands børneudvalg, Kim Møller, under armen og overrakte den fornemme pris.

Det var en storsmilende prisvinder, der blev hyldet af sine spillere og forældrene.

Om Kenneth Vestergaard

Kenneth er træner for flere pigehold i Svogerslev Boldklub, hvor han udviser en fantastisk imødekommenhed over for pigerne. Han var en af hovedkræfterne i arbejdet med at få klubben med i pigeindsatsen Get Movin’. 

Kenneth formår at inspirere og motivere pigerne på holdet, så de giver alt, hvad de har til træning i et miljø præget i et fantastisk fællesskab mellem trænere og andre frivillige samt forældre og spillere. Hans træning er præget af leg og alsidighed, hvor Kenneth både går foran, ved siden af og bagved.  

Kenneth er optaget af den personlige relation og gør en dyd ud af at lære alle pigernes navne fra første dag, så alle føler sig set og hørt i løbet af træningen. 

Hans store engagement gør ham fortjent til Sommerland Sjællands Børnelederpris. Stort tillykke!

Se Kenneth Vestergaard blive overrasket med Sommerland Sjællands Børnelederpris